Miben különbözik az étel és ital prémium attól, hogy városiak SZÉP kártyát kapnak?
Figyelt kérdés
Azt is ételre költik és még meg is adóztatják, akkor mi különbség?2021. márc. 6. 12:02
2/8 anonim válasza:
Az hogy az előbbi mint fogalom csak döbrögi elmebeteg kamukérdéseinek világában létezik.
3/8 anonim válasza:
A szép kártya is közutálatnak örvend, csak szólok. Adjanak pénzt, majd én megszabom, hogy mire költöm.
4/8 anonim válasza:
A féldisznó után is kellene adózni, csak szólok.
Amúgy abban, hogy a szépkártyát arra költöm, amire akarom.
5/8 anonim válasza:
Az hogy azt vezsek belőle amit akarok, nem hiszem hogy te pl lazacot, wagyu marha steaket adsz nekem
6/8 anonim válasza:
A SZÉP-kártyámról vékonytésztás olasz pizzát, hummuszt, grillezett lazacderekat, indiai curry-t veszek. Minőségi, változatos ételeket. Nem rántott disznót, amit nekem kell megcsinálnom.
7/8 anonim válasza:
Döbrögifalván még mindig van internet, pedig estére igazán lekapcsolhatnák.
8/8 anonim válasza:
Szép kártya szabadidő zsebéből kondi bérletet fizetek, ruhát tudok rendelni webshopokról, had ne soroljam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!