Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miben különbözik az étel és...

Miben különbözik az étel és ital prémium attól, hogy városiak SZÉP kártyát kapnak?

Figyelt kérdés
Azt is ételre költik és még meg is adóztatják, akkor mi különbség?
2021. márc. 6. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Döbrögi! nem unod még??
2021. márc. 6. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy az előbbi mint fogalom csak döbrögi elmebeteg kamukérdéseinek világában létezik.
2021. márc. 6. 12:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A szép kártya is közutálatnak örvend, csak szólok. Adjanak pénzt, majd én megszabom, hogy mire költöm.
2021. márc. 6. 12:25
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

A féldisznó után is kellene adózni, csak szólok.

Amúgy abban, hogy a szépkártyát arra költöm, amire akarom.

2021. márc. 6. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Az hogy azt vezsek belőle amit akarok, nem hiszem hogy te pl lazacot, wagyu marha steaket adsz nekem
2021. márc. 6. 12:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A SZÉP-kártyámról vékonytésztás olasz pizzát, hummuszt, grillezett lazacderekat, indiai curry-t veszek. Minőségi, változatos ételeket. Nem rántott disznót, amit nekem kell megcsinálnom.
2021. márc. 6. 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Döbrögifalván még mindig van internet, pedig estére igazán lekapcsolhatnák.
2021. márc. 6. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Szép kártya szabadidő zsebéből kondi bérletet fizetek, ruhát tudok rendelni webshopokról, had ne soroljam :)
2021. márc. 7. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!