Én azt nem értem, hogy miért a városiakat kell azért piszkálni, hogy hordjanak maszkot és pénzzel bírságolni, ha nem hordja, amikor az autósok hozzák be a városba a vírust a szén-dioxid kibocsátásával?
"Ez a feltétel már nem adott egy nagyvárosban."
Ez a feltétel adott.
Keressél régi cikkeket.Minden télen ez van, mert elkezdődött az igazi fűtés szezon.
Magyarországon még mindig nagyon sokan tüzelnek műanyagot, ruhákat,gumit.
De, állítsuk le az autósforgalmat.Akkor aztán majd Karácsony hajára kenheti a zöld marhaságotokat, amikor nagy parkolóval rendelkező multik,bevásárlóközpontok lehúzzák a rolót.
" az autósok hozzák be a városba a vírust a szén-dioxid kibocsátásával"
Szóval az autók terjesztik a koronavírust. Ma is megtudtunk valamit, köszönjük.
"az autósok hozzák be a városba a vírust a szén-dioxid kibocsátásával"
Miről beszélsz???
"amikor az autósok hozzák be a városba a vírust a szén-dioxid kibocsátásával?"
Most jót nevettem.
Hány éves vagy kérdező?
Mert ekkora baromságot a 13 éves diákjaim sem írtak még le a hetedikes kémia órákon.
Bár volt egy amelyik a higanyból meg oxigénből csinált a reakcióegyenlete szerint mészkövet, és olyan is volt aki szerint a fotoszintézissel jön létre az ózon, de az nem volt ennyire ütős, mint a kérdésed.
9-es: Nem vagy egy kicsit öntörvényű? Miért te akarod ezt eldönteni? Kijelentő mondatban szeretném leírva látni.
8-as:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!