Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lojális munkásként hány...

Lojális munkásként hány százalékkal több fizetést érdemelsz véleményed szerint mint az újonc minimálbéres pályakezdő munkatársad?

Figyelt kérdés

Kialakult egy vita a héten a kollégák között, hogy ő kétszer annyit ér mint az új gyerek és kétszer annyit kellene keresnie is.

Jelenleg körülbelül 80%-al keres többet tehát majdnem kétszer annyit, többre nincs keret!

Én mondjuk inkább a újonc fizetését csökkenteném amíg be nem tanulja rendesen a munkát de sajnos a minimálbérnél kevesebbet nem lehet adni hivatalosan!

Na most ez bérfeszültséget generál , nem tudom mi a teendő ilyenkor, hogy ne legyen feszültség a munkások között?

Nem Budapestről meg nagy városokról van szó, ott nyílván kevés ez a fizetés de itt vidéken faluhelyen ennyit lehet kigazdálkodni meg elég is az életre. Szóval ne budapesti bérekkel példálózzatok , köszönöm!

2021. márc. 6. 08:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk nagyon nem tudnék mit kezdeni egy fél disznóval.
2021. márc. 6. 09:54
 12/28 A kérdező kommentje:
Városiak nem érthetik ezt ott minden nap bevásárolnak a szupermarketekben aztán kész, itt falun más a szokás.
2021. márc. 6. 09:56
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha falun élnék se tudnék mit kezdeni egy fél disznóval. Vagy ott mindenki disznó-nagyfogyasztó?
2021. márc. 6. 09:58
 14/28 A kérdező kommentje:

Igen, nagyjából mindenkinél! Egyik munkásomnál nincs mert puritán körülmények között lakik de ott az egyik szomszédja fagyasztja neki!

Fel kell dolgozni , nem foglal az olyan nagy helyet!

2021. márc. 6. 10:02
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem fagyasztó, hanem fogyasztó, te! Nekem kb. 5 évnyi húsadagom lenne egy fél disznó, addig meg nem lehet eltartani.
2021. márc. 6. 10:05
 16/28 A kérdező kommentje:

Aki nem szereti a disznót az csirkét kér, van egy ilyen gyúrós gyerek az mindig a csirkét kéri, azt eszi minden nap munkába is!

Az idősebbek meg családosak, oda kell az étel az asztalra!

2021. márc. 6. 10:08
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Döbrögiéknél a faluba' megint bekapcsolták az internetet. Vasárnap este majd kikapcsolják, hogy egész héten lehessen dógozni látásul vakulásig minimálbérér', mer' előbb tanújja mög a melaós, hogy mi van, enni majd 8-10 év munka után is ráér.
2021. márc. 6. 10:19
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
9 és vagyok, nálam apremiumban van különbség axkezdo csak 2 rúd kolbászt 5kg sonkát még 1 kg parizert fog kapni míg a tapasztal 7kg sonkát kap 3 rúd kolbászt 1,5 kg parizert és toportyut is, nincs is szabad állás a faluban mindenki az én jobbágyom akar lenni
2021. márc. 6. 10:20
 19/28 anonim ***** válasza:
93%
Ja amúgy gyanús hogy a hülye kamu trollkérdéseit mindig menetrendszerűen szombat 8-9 között írja ki. Szerintem akkor ér oda a lovaskocsi a hétvégére való internet adaggal.
2021. márc. 6. 10:25
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a fél csirke tényleg nem tartana nálam öt évig, de az meg prémiumnak kevéske.
2021. márc. 6. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!