Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az „rugalmasság“ egy munkahely...

Az „rugalmasság“ egy munkahelyen, hogy nézzem el, ha kevesebb bért kapok?

Figyelt kérdés

A főnök szerint ezekben a nehéz időkben „rugalmasan“ kell a dolgokhoz állni. Nézzük el hogy nem kapjuk meg teljes egészében a szerződéses bért mert hát nehéz időket élünk.

De ez rugalmasság vagy simán balekság ha én (mi) ebbe belemegyünk?

2021. márc. 4. 09:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
21%

" hogy többen is vagyunk ezzel így"

ÍGY VAN!! Sokam vannak így!! csak azok NEM ITT VERIK a nyálukat, ennyi!!

Az aki ide írogat mindegy mit az MIND EGY LÚZER! Ha nem az lenne, lenne jobb dolga is.

2021. márc. 4. 11:52
 22/27 anonim ***** válasza:
25%
úgyis mind hazudtok egytől egyig, amit kérdeztek az se igaz.
2021. márc. 4. 11:53
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk most volt a cégnél 15%-os bérfejlesztés, holnap derül ki mennyit kapok. Mivel nem arányosan került felosztásra kétlem, hogy 1-2%-nál többet kapnék, de azon sem lepődnék meg, ha semmit nem adnak.
2021. márc. 4. 16:28
 24/27 A kérdező kommentje:

"Mivel nem arányosan került felosztásra"

Dehogynem arányosan!! nyalás és szopásarányosan....

2021. márc. 4. 16:32
 25/27 anonim ***** válasza:

Felb***sz agyilag, hogy fél nap szabimat erre áldoztam, reggel 5-kor keltem, hogy odaérjek 7:20-ra, erre 8:30-kor kezdték kiadni a papírjainkat.

Előtte kaptuk a semmitmondó sallangot miszerint "Átlagban 84 000Ft-al emelkedett a bére mindenkinek!" , feltámadt a remény, akkor talán tényleg adnak valamennyi 0%-tól eltérő összeget, erre csökkent a bérem, nesze neked bérfejlesztés!

Az arányos emelés 34e lett volna, erre kaptam 1900Ft-ot, de elvették a havi 5000Ft-os étkezésit...

2021. márc. 5. 10:38
 26/27 anonim ***** válasza:
30%
Mert balek vagy. Eleve szabin bemenni?
2021. márc. 5. 11:00
 27/27 anonim ***** válasza:
Ez van, jövő héten nem érek rá (építkezés, 3 disznóvágás, keresztelő, stb.) és kíváncsi is voltam.
2021. márc. 5. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!