Szerintetek ciki 24 éves nőként csomagoló gyárban dolgozni?
Figyelt kérdés
Utazásszervező és idegenvezető vagyok. Jelenleg halott a szakmám. Máshova nem vesznek fel és pénz kell. Nekem nem büdős a munka. De sokan beszóltak h milyen ciki ez.2021. márc. 3. 22:38
11/13 anonim válasza:
Semmi ciki nincs abban ha dolgozni akarsz. 24 évesen akárhány területen kipróbálhatod magadat, még az is előfordulhat hogy egy, a szakmádtól teljesen eltérő karriert fogsz befutni.
12/13 anonim válasza:
A legtöbb ember (béke időben is) nem a szakmájában, vágyott állásban dolgozik. És akkor, mi van ha ezt csinálod? Nem életed végéig maradsz ott.
13/13 anonim válasza:
Nem ciki. Aki igy gondola, vagy sajat magaval (esetleg a sajat fizetesevel) van problemaja, vagy korabol, ertelmi szintjebol adodoan keptelen rendszer szinte latni.
En gyartasban dolgoztam mint mernok, az elmult 5 even 25-30 gyaregysegbe telepitettem berendezest, sok operatorral, gyari munkassal beszeltem munkam soran. Az eg vilagon semmi gond veluk, aki a tevekenyseg alapjan degradal vagy megkulonboztet, attol tenyleg kulonb vagy. Pozitiv ertelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!