Ebbe az országba miért nem tudnak segíteni a milliárdosok azokon akiknek nincs pénzük és még munkanélküliek is?
#8 vállalkozóvá válási támogatás létezik, csak utána kellene olvasnod. Szóval mi is a kérdés?
tessék 4,5 milliót kapsz, ha megfelelsz a feltételeknek.
munkanélkülin is lehet igényelni 6 hónapos támogatást vállalkozás indításához. 6*150e-et
"aki nem szuletett gazdagnak az meg soha nem tud milliardos ceget csinalni maganak"
érdekes, elég sok példa van aki ez ellen szól, még idehaza is!
10. Ez a tipikus buta lusta emberek mentalitása!
Mások által megtermelt dolgokra ácsingòznál....
De ezért tenni nem akarsz.
Sültgalambot várhatsz... amíg el nem száradsz a küszöbön...🤣
Befektetőn már gondolkodtam de manapság kiben lehet bízni pláne ha pénzről van szó? Senkiben sajnos. Tehát nekem kell eloszednem ennyit dehat ha nem kapok sok penzt alkalmazottkent akkor hiaba az egesz. Ezert irtam hogy csak annak megy akinek mar eleve van penze. Csak en mar belefaradtam ebbe hogy munka munka munka napi 8 oraban a fonokok hulyesegeit elviselni a fizetes meg a beka segge alatt van
En ferfi vagyok nem nő hogy tűrőm az alkalmazotti letet meg a fonokomet. Szerintetek miert csak ferfiakbol van a legtobb cegvezeto meg tulajdonos? Mert a ferfiak iranyitani szeretnek ez az oszton. A magunk ura akarunk lenni.Igy vagyunk "beprogramozva" osztonosen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!