Ezt valahogyan betudja hajtani?
Határozott idejű szerződèsem volt, vasárnap jár le, ma volt az utolsó munkanapom...
Elszámolás mindeneg volt, a fizetès meg is jött...
A problèma ott van, hogy 2 napja nem mentem be melózni amit jeleztem is előtte egy nappal a főnöknek, mert az új helyemre kellett üzemorvosi vizsgálat ès csak akkor volt időpont amikor a munkaidőm tartott... Ott a baj, hogy Ők már 20-ig elszámolták a bèreket ès elvileg megkaptam arra a napra a fizetèst amikor nem mentem be...
Azt mondták, hogy azt a napot vissza kell fizetnem...
Most ez komolyan, mi?
Vhogy utólag be tudja hajtani, ha nem fizetem vissza?
Kérdező, nagyon nagy mellényed van, pedig nincs igazad, úgyhogy jobban jársz, ha azokra hallgatsz, akik azt tanácsolták, fizesd vissza a 10 ezret
- olcsóbban jössz ki.
Az előre kifizetett munkabér simán behajtható, jól bizonyítható, jogos követelés.
És amiben nagyon nagyot tévedsz: a cafeteria NEM JÁR, HANEM ADHATÓ!!
Nincs olyan, hogy kötelező, főleg nem annak, aki kilép a munkahelyről és nem tartja be a határozott idejű szerződésére vonatkozó szabályokat.
A cafeteria egy adható juttatás, nem kötelező, ha nem kaptad meg, azzal ugyan nem fogsz pert nyerni.
Ennyi.
"Nem, majd most már kimegyek az utcára tüntetni, elèg volt ebből, hogy vírusra hivatkozva a munkáltatók bármit is megtehetnek..."
Elég érdekesen látod a helyzetet.
Egyenlőre a helyzet a következő: volt egy határozott idejű szerződésed, amit NEM TARTOTTÁL BE! , nem dolgoztad le a megadott ideig a munkaidőt, tehát szerződést szegtél, sőt, még a pénzt is felvetted!!
"A problèma ott van, hogy 2 napja nem mentem be melózni amit jeleztem is előtte egy nappal a főnöknek, mert az új helyemre kellett üzemorvosi vizsgálat ès csak akkor volt időpont amikor a munkaidőm tartott."
Ez semelyik bíróságon nem fogja megállni a helyét ez az érvelés, mert a kutyát nem érdekli, hogy az új munkahelyedet intézted.
"ès elvileg megkaptam arra a napra a fizetèst amikor nem mentem be..."
Most akkor megkaptad vagy sem? Ha nem kaptad meg, akkor honnan tudod, hogy a cafeteriát sem fogod megkapni?
Persze, majd xaros 10 ezerèrt megy a bíróságra...
Onnan tudom, hogy nem kapom meg, hogy a többiek megkapták... Más kilèpő is kapott.
Másik, utána vettem fel a fizetèst, tehát nem előre fizetett, az egy dolog, hogy Ő ezt leszámfejtette... Mikor jelentettem, hogy nem fogok bemmenni, neki akkor ezt korrigálni kellett vna, NEM èn hibáztam!
Ő mèg 20-án azt közölte, hogy lesz Szèp kártya, ha megvonja neki azt közölni kell...
Kicsit utána olvasgattam, valóban adható, viszont ha eddig kaptam, csak úgy minden szó nèlkül nem vonhatja meg...
Nem èm hibáztam a munkabèr elszámolással, nem azután lógtam ki a munkából, hogy felvettem a zsetont, hanem előtte szóltam.
Menjen a bíróságra, állok elèbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!