Ezt valahogyan betudja hajtani?
Határozott idejű szerződèsem volt, vasárnap jár le, ma volt az utolsó munkanapom...
Elszámolás mindeneg volt, a fizetès meg is jött...
A problèma ott van, hogy 2 napja nem mentem be melózni amit jeleztem is előtte egy nappal a főnöknek, mert az új helyemre kellett üzemorvosi vizsgálat ès csak akkor volt időpont amikor a munkaidőm tartott... Ott a baj, hogy Ők már 20-ig elszámolták a bèreket ès elvileg megkaptam arra a napra a fizetèst amikor nem mentem be...
Azt mondták, hogy azt a napot vissza kell fizetnem...
Most ez komolyan, mi?
Vhogy utólag be tudja hajtani, ha nem fizetem vissza?
2-es, a becsületről annyit ezzel a cèggel, hogy járt vna szèp kártyára pènz, nem fizetett rá semmit..
Ennyit a becsületröl
Vissza kell adnod. Ha nem, egy sima fizetesi meghagyast indithatnak (es annak a koltseget is neked kell allnod), es annak ellentmondhatsz, es ekkor perré alakul. (Aminek az osszes koltseget neked kell allnod, ha vesztesz.)
Ha nem adod vissza, az amugy Jogalap nélküli gazdagodás neven szerepel a polgari torvenykonyvben.
Az, hogy SZEP kartyara mit lett volna kotelezo utalni, azt egy munkajogi ellenorzes/per tudja tisztazni, de erre hivatkozva nem tehetsz csak ugy egy plusz osszeget. Ha jart volna, de nem adtak, akkor a vizsgalat utan szepen atutaljak, plusz akkor ok is kapnak buntetest.
Nem fogok neki semmit vissza fizetni, járt volna cafeteria pár napja nyilatkoztam is le, 40 ezer ft, ezzel szemben èn szte tartozok neki 10 ezer ft-tal...
Majd ha megkaptam a Cafeteriat akkor vissza fizetem a pènzt!
No, a tüntetès előtt utána nèztem, fizetèsi meghagyásra nincs lehetősèg munkaviszonyból eredő követelès esetèn...
Erről ennyit Te jogtudos...
"fizetèsi meghagyásra nincs lehetősèg munkaviszonyból eredő követelès esetèn..."
Ki mondta ezt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!