Fiatalok, akik dolgoznak, ti mennyit kerestek(nettó)?
Figyelt kérdés
Irjatok munkát, végzettséget, kort, nemet!2021. febr. 18. 22:22
41/62 anonim válasza:
10-es vagyok. 39-es. Ha jogász lennék akkor ezt csinálnám, a jogász után még 1 év szakirányú továbbképzés. Régebben ehhez elég volt egy érettségi + továbbképzés, most már az előbb leírtak.
Természetesen ezt vidéken művelném nem Budapesten. :)
42/62 anonim válasza:
Raktari komissiozas
Netto 1600-1700 euro napoktol es muszakoktol fuggoen
24/f
43/62 anonim válasza:
130-140ezer között, ropi gyár, 23l
44/62 anonim válasza:
187ezer Ft a bèrem, szociális munkás vagyok, pályakezdő, szociálpedagógus végzettséggel.
45/62 anonim válasza:
Én havi 10 misit keresek, bár megtalálni nem szoktam sajnos.
46/62 anonim válasza:
Villamosmérnök 3-4 év tapasztalat, széles ismeretekkel, angol + német, Bp multi 380 nettó, de várom az emelést, mert megterheltek nagyon
47/62 anonim válasza:
#46 bocs, kimaradt az h MSc-m van
48/62 anonim válasza:
50 ezer nettó és ebből lejön a benzin, merthogy 90km-re van a munkahely... Cigaretta filtereket válogatok.
40f, szingli
49/62 Trashboy válasza:
150ezer kicsi cégnél raktáros, 20/f.
50/62 anonim válasza:
Jelenleg gépész gyakornokként nettó ±160, amint főállású leszek náluk, ~550 nettó kezdő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!