Budapestiek ti mennyi pénzt kerestek havonta és mennyit tudtok félrerakni belőle?
Én azt vettem észre hiába kap itt az átlag is 250-300.000Ft-ott, mikor az albérlet és élelmiszer árak az egekben.
Lakásárak meg horror, hiába a csok...
Kormányunk által kivetett mindenségen 27% adó és levonások amiből Lölö lakomázik pedig hab a torkán.
Sírva fakadok, hogy hiába többet keresek itt, mint vidéken. Mégis egy minimálbérnyi összeget vonnak le tőlem a semmire.
Utak romokba, egészségügy egy pokol, utcák mocskosak.
Az se mindegy, hogy egyedül vag családdal, nagylábon vagy szerényen él valaki, se az, hogy az a 250-300 amit említettél nettó vagy bruttót értesz alatta.
Én pl nettó 200-ból egyedül elvagyok, albérlet kb 110-re jön ki összesen,90-nel meg megvagyok. Persze, családot nem akarok alapítani, nem cigizek, nem piálok, nem k..vázok, nem bulizgatok, stb. De kinek mi, ismerek olyat, akinek nettó 400 nem elég, mert csak cigire 80at költ havonta.
Sok ilyen kérdés van már.. ott találsz bőven választ.
Ami egyedül érdekes az ez az észrevételed:
“Lakásárak meg horror, hiába a csok”
Pont a csok és egyéb állami ingyenpénzek azok, amik hozzájárultak vastagon az áremelkedéshez :)
#5 Igen? Mégis melyik univerzumban? Itt vidéken, csakhogy példát mondjak, a kenyér 270, a városban 320, mikor Pesten voltam szilveszterezni, pár napra rá elkisértem mamámat a boltba és kiugrottak a szemeim, hogy ott 410.
Mielőtt bárki ugrana mint kanos nyúl az apró lyukra: EZ CSAK EGY PÉLDA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!