Mennyit kerestek mostanában Covid idején? Mit dolgoztok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 20:55
1/84 anonim válasza:
400-500 körül volt az elmúlt hónapok átlaga. Egyetem mellett sportfogadással foglalkozom.
2/84 anonim válasza:
Ugyanannyit, mint előtte (lófaßt se), ugyannyit (lófaßt se :D) és ugyanazt dolgozom.
3/84 anonim válasza:
covid előtt 300.000 nettó, covid után 200.000 nettó.
kb eddig 600.000.-ft-ot buktam.
Angolt tanítottam, magántanárként.
Most kimentem Berlinbe egy idősotthonba, mert ajánlottak ingyen szállást. A megkeresett pénzt befektetem részvényekbe.
4/84 anonim válasza:
600-800k között, attól függően, hogy hány napot számlázok. Tanácsadás, főleg folyamatfejlesztési területen.
6/84 anonim válasza:
Fejlesztő: 500k nettó + juttatások. Ugyanannyi mitn eddig, mert nálunk semmi nem változott. Sőt inkább a vírus a cégnek jót tett, így decemberben még adtak plussz pénzt is. (ez még nem a bónusz)
7/84 anonim válasza:
Autószerelő. Nettó 2300-2400 Euro. 13., 14. havi fizut ezen felül ugyanúgy megkaptuk.
8/84 anonim válasza:
Marketing gyakornok: netto 280 ezer kb
9/84 anonim válasza:
10 nap recepciós, nyugodt, pihenős munkáért, bruttó 370.
10/84 anonim válasza:
Tavalyi havi átlagom 1-1.2 millió körül mozgott.
Egyetemi tanár vagyok, mellette egyéni vállalkozóként szabadúszok a szakterületemen.
Idén meglátjuk mi jön, hasonlót remélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!