Mennyit kerestek mostanában Covid idején? Mit dolgoztok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 20:55
21/84 anonim válasza:
Ne csodálkozzatok a lepontozásokon mikor kamu összegeket írtok be. Itt már nem a valós béreket írjátok, hanem egymással versenyezve ki ír be nagyobb összegeket (tisztelet a kevés kivételnek)
Én most valós adatot írok: nettó 45
22/84 anonim válasza:
nettó 450 ezer / hó
Gépkezelő vagyok egy gyárban.
23/84 anonim válasza:
Fényképezzem le holnap a bérpapírom a 225e nettóról? Egyszerűen nem értem, miért is hazudna itt bárki. Névtelenül. Az a szánalmas, aki ennyire irigy mindazokra, akik egy forinttal is többet keresnek. Egy névtelen fórumon.
24/84 anonim válasza:
23: Ki beszélt rólad? 225 nettó simán reális kereset. Itt nem azokkal van a baj, hanem akik ilyen 600-800-akat keresnek + 1 millió felett. Mondjuk bruttóban még nem is lenne gond meg, ha nem a fél gyk keresne ennyit:D
26/84 anonim válasza:
Pedig akkora 0-át kaptam, mint egy ház.
És a cég, ahol dolgozunk, én kapom az alját.
A termelésvezető helyettes simán kap 800 ezret nettóban.
A sofőrök 450 ezer.
Az utolsó gyártós is bőven hazavisz 300 ezret. Tudom. Látom.
27/84 anonim válasza:
Gyártós itt nem kereshet nettó 180 ezernél többet, mert ez törvény. Vannak itt olyanok, akik az ország összes fizetési bérlapját ismerik. Ez a gyk, itt a győri Audiban keresheti meg egy gyári munkás a legtöbbet, az is max 300 nettó.
28/84 anonim válasza:
"Gyártós itt nem kereshet nettó 180 ezernél többet, mert ez törvény."
Pontosan melyik törvény hányadik paragrafusa?
29/84 anonim válasza:
Ezt kérdezd azoktól, akik lepontoztak.
30/84 anonim válasza:
Nem tudom, miért kamuznék, itt a múlt havi akkó': [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!