Mennyit kerestek mostanában Covid idején? Mit dolgoztok?
24-es
Mégis mi a baj azzal, ha ennyit keresnek? Le lehetne állni már ezzel a folytonos irigykedéssel, meg mások pénztárcájában turkálással, nem lehet túl élvezetes, ha életed végéig savanyú a szőlő.
Azért itt nem olyan hú de eszeveszett összegek voltak, ennyi pénzt simán lehet keresni megfelelő szaktudással és tapasztalattal.
33: Szerintem ezt nem nekem akartad írni, mert én aztán valóban lesz@rom, hogy te pl. mennyit keresel.
32: A kamu tranzakcióiddal csak bújj el!
Én megkapom a nettó 450-et egyszerű gyári munkáért, igazán nem érdekel mások mennyit tanultak ezért a pénzért és mennyit cumiztak a főnöknek. Puszi pacsi
Jaaa, hogy te a szomorodott kamu 450es gyári munkás vagy :D :D
Bocs akkor nem szóltam, kár rád pazarolni az időt.
"Ne csodálkozzatok a lepontozásokon mikor kamu összegeket írtok be. Itt már nem a valós béreket írjátok, hanem egymással versenyezve ki ír be nagyobb összegeket (tisztelet a kevés kivételnek)
"
De most komolyan. Egyeseknek ennyire hihetetlen, hogy sok ember nem minimálbérből él? :DD Nekem a baárti körömben nem sok embert tudnék mondnai (1-2) aki ilyen nettó 350-400 alatt keresne. Oké, szinte mindenki diplomás, de most ilyen hihetetlen hogy vannak emberek akiknek normális fizetése van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!