30 év körüli nők, ti mennyit kerestek havonta? Elégedettek vagytok vele?
Nettó 250 ezret.
Egy kis irodában dolgozok, nyelvet használok napi szinten.
Túlzás, hogy szeretem, szívesebben csinálnék valami kreatívat vagy saját vállalkozást, de mondjuk ennél csak rosszabb munkahelyeim voltak eddig. A fizum pedig jónak számít errefelé.
Nettó 350-400, változó, mert van jutalékos része a fizumnak.
Elégedett vagyok, teljes home officeban dolgozok, viszont nincs semmilyen előrelépési lehetőség, így 7 év után kicsit belefáradtam már.
De jövő évtől szeretnék valami vállalkozásba fogni, még a tervezés fázisban van a dolog.
A nettó havi bérem 450 ezer ft plusz némi egyéb juttatás (szép kártya, céges autó, 3 havi prémium).
Vezető mérnökként dolgozom műszaki területen. A fizetésemmel elégedett vagyok, de nem szeretném életem végéig ezt csinálni. Itt kezdtem pályakezdőként 5 éve, végigjártam a ranglétrát, ennél feljebb nem vágyom. Már itt is kevésszer van szükség a műszaki vénára. Láttam mindent, nehéz meglepni, néhány évnél tovább már nem kötné le a felesleges agyi kapacitásaimat ez a munkahely.
Babát tervezünk, így nincs tervben váltás. Meglátjuk, hogy utána mi lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!