Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fiatalok hogyan találnak...

Fiatalok hogyan találnak munkát vagy ki hogy talált?

Figyelt kérdés
Ha beadom az önéletrajzomat általában nem kapok visszajelzéseket, hogyha mégis akkor állásinterjún elbukok mivel pályakezdő vagyok. Persze lehet mondani hogy próbálkozzon az ember de annyi munka meg nincs meghirdetve tehát nem sok helyre lehet jelentkezni. Tehát a pályakezdőknek miért nem jár valami anyagi vagy karrier segítség? Én már a munkanélküli hivatalban is voltam 24 éves vagyok de nem is foglalkoznak vele. Szakmám az amúgy kertészmérnök. De egyszerűen semmi munka ezzel a végzettséggel Budapesten. Ügye és vannak a betanított munkák amire meg halom számra jelentkeznek pláne most az emberek hiszen sokaknak megszűnt a munkahelye. Tudtok valami segítséget vagy ötletet erre?
2021. febr. 17. 12:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából 40 helyre jelentkeztem pályakezdő mérnökként. 5-6 helyre hívtak be interjúzni és az utolsó helyen stimmelt végre a kereslet-kínálat. Nem szabad feladni.

A kertészmérnöki pont nem egy agyon keresett szakma, főleg télen. Egyébként is azt lehet mondani, hogy a legjobban saját vállalkozással fogsz járni, abból azért szépen meg lehet élni. Egy kertészmérnök ismerősöm mostmár 4 embert alkalmaz, tavasztól enyhe télig mennek, mint a mérgezett egerek, telepítés, karbantartás, fűnyírási feladatok. Mostmár bekerültek néhány céghez is, akikkel leszerződtek zöld terület karbantartásra. Garanciát vállal a telepítéseire, jól végzi a munkáját, híre megy és megint embereket kell felvennie a nyári időszakra, úgyhogy szépen növekszik a cége. A telet pedig simán kihúzza apró munkákkal, vagy azok nélkül is. Persze ehhez hozzátartozik, hogy még ő is beáll füvet nyírni, a mai napig.

2021. febr. 18. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!