Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fiatalok hogyan találnak...

Fiatalok hogyan találnak munkát vagy ki hogy talált?

Figyelt kérdés
Ha beadom az önéletrajzomat általában nem kapok visszajelzéseket, hogyha mégis akkor állásinterjún elbukok mivel pályakezdő vagyok. Persze lehet mondani hogy próbálkozzon az ember de annyi munka meg nincs meghirdetve tehát nem sok helyre lehet jelentkezni. Tehát a pályakezdőknek miért nem jár valami anyagi vagy karrier segítség? Én már a munkanélküli hivatalban is voltam 24 éves vagyok de nem is foglalkoznak vele. Szakmám az amúgy kertészmérnök. De egyszerűen semmi munka ezzel a végzettséggel Budapesten. Ügye és vannak a betanított munkák amire meg halom számra jelentkeznek pláne most az emberek hiszen sokaknak megszűnt a munkahelye. Tudtok valami segítséget vagy ötletet erre?
2021. febr. 17. 12:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Én protekcióval kerültem anyám cégébe. Nincs más lehetőség. Aztán pár év múlva már szóbaálltak velem.
2021. febr. 17. 13:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Kertészmérnökként miért nem inkább az agglomerációban keresel munkát? Ott, ahol van mondjuk kert meg termőföld, lol.

Haverom kertépítést csinál OKJ val (magyar tanár végzettséggel), szerintem nagyon kemény fizikai munka, de 300 nettó fölött keres ilyenkor is, nyáron akár 400, de kegyetlenül sokat dolgozik ezért.

Nem tudom kertészmérnökként mennyire értesz a mezőgazdasághoz, de 20-30 kilométerre Budapest határától minden irányban már egész sok farm van, ott is csinálhatsz valamit, pl traktorozhatsz, ilyesmi.

2021. febr. 17. 13:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Azén szüleimnek nincs cége se semmi.
2021. febr. 17. 13:14
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Ahogy a fiatalok nagy többségének sem, ők mégsem gyakorin panaszkodnak. Találd fel magad!
2021. febr. 17. 13:37
 5/11 A kérdező kommentje:
Ez aztán nagy segítseg volt. Talájam fel magam. De hogy? Alapitsak 0 ft ból céget? Vagy menjek el bankot rabolni?
2021. febr. 17. 13:40
 6/11 anonim ***** válasza:
61%
Talán kereshetnél most is munkát, ahelyett, hogy itt mulatod az időt? Úgy teszel, mintha valami zsákfaluból jött nincstelen lennél, pedig van pár százezer nálad sokkal nehezebb helyzetből induló ember.
2021. febr. 17. 13:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Milyen munkákat hogyha a a kertészmérnökivel nem találok és a betanított munkáknál meg "túlképzett" vagyok? Erre várnék segítséget de eddig egy válasz sem érkezett. Nem kötelező válaszolni de aki nem tud az inkább ne is írjon semmit. Köszönöm.
2021. febr. 17. 13:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem közgazdász a végzettségem, a kertészmérnökökre nem tudom mekkora a kereslet a piacon, valamekkora biztos van. Én a professionon nagyjából 170-180 jelentkezés után találtam munkát, szóval időbe telik, különösen most. Mióta keresel aktívan munkát?
2021. febr. 17. 16:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
betanított munkánál nem kell a szakképzettséget beírni. Én se írom be, csak az érettségit,okj-t.
2021. febr. 17. 16:49
 10/11 moozygoo ***** válasza:
100%

Csinálj egy korrekt önéletrajzot, de ne hazudj benne.

Aztán professionon, meg jofogason egyéb ilyen oldalakon küldözgesd szét, jelentkezz.

Facebook csoportok is vannak, ott is lehet próbálkoz, plusz újságokban is szoktak lenni.

2021. febr. 17. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!