Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet annak a hátterében,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak a hátterében, hogy a mai fiatalok, legyenek akár fiúk akár lányok, ilyen nehezen találnak párt?

Figyelt kérdés

Osztálytársaim, ismerőseim mind szoktak panaszkodni, hogy mennyire nem tudnak párt találni, nem tudják hova menjenek, hol ismerkedjenek, de sokszor maga a kommunikációs készségeik is gyengék.

Miért van ez?

2020. jan. 24. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Én például azért nem találok párt, mert gyáva vagyok megszólítani egy lányt. Elnyomott gyerek voltam és a mai napig nem tudtam túltenni magam. Egy csomó lány megnéz engem, kacérkodik velem, nagyon soknak tetszem de egyszerűen nincs bátorságom. Kimondom: félek a lányoktól. Tessék.

20/f

2020. jan. 24. 22:44
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Régebben jobban ismerték az illemet. Manapság nem kell a számítógépre mosolyogni, meg persze az interneten kevesen magáznak. Iskolában sem tartják már annyira fontosnak a sociális képességek képzését. Az erős emberi kommunikáció tanításának a művészete belefulladt a millió dolgozatba és matek háziba, és ez lett az eredménye.
2020. jan. 24. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem benne van az is hogy mindenki mondja hogy 21. század és mostmár a lány is kezdeményezhet de mi pedig még mindig szeretnénk magunkat értéknek érezni így sokan várjuk hogy egy fiú kezdeményezzen akkor is ha tudjuk hogy kölcsönös a vonzalom és emiatt gyakran nem lesz semmi belőle.
2020. jan. 24. 23:11
 4/5 anonim válasza:
77%
Teljesen egyertelmu: amiatt, mert az internet teljesen atvette az iranyitast az atlag emberek elete felett az elmult 10 evben. A social media es a mai popkultura (Netflix, Insta, youtube, stb) olyan szinten torz elvarasokat alakitott ki mind sajat magunkkal es a tobbi emberrel szemben, aminek senki sem tud megfelelni. Teljesen eltorzult az ertekrend, egy hatalmas kamu latszat vilagban elunk. Hiaba megy el egy lany egy szorakozohelyre, nem fognak olyan sracok odamenni hozza, akiket Instagramon latott. Es vica versa. Ez csak egyre rosszabb lesz szerintem, a mai fiatalok hatalmas resze total maganyos lesz egesz eleteben es egyedul az internet jelent majd vigaszt.
2020. jan. 24. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:
92%
Én például azért nem találok, mert nekem a mostani divat csajok nem az eseteim (hiába lenne párnál esélyem), illetve a full sminkelt lányok sem jönnek be. (Persze itt nem arra gondolok, hogy gond, ha sminkel vagy hátrány, de ne legyen egy félháznyi vakolat mindig rajta, mert az nem ő) Egy természetes szépséggel rendelkező, normális értékrendű lány számomra sokkal vonzóbb tud lenni. Pláne, ha még vevő és társ is a humorban :D 18/F
2020. jan. 25. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!