Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nehéz párt találnom?
Egy icipicit elvont ember vagyok. Nem nagyon szeretek emberek közé járni, illetve beszélgetni. Visszahúzódó és csendes vagyok.
18/f
A felsorolt tulajdonságok együttese gyakorlatilag tökéletes kombó ha nem szeretnél párkapcsolatot. Nehogy sértésnek vedd egyébként. :D
Egyébként egy "icipicit" elég lenne változtatni ezen a dolgon, és eljárni baráti társaságokba akár. Nem kell hogy szeresd a tömeget és te legyél a party király a discoban, szimplán mozdulj ki egy kicsit, keress egy hobbit amiben kiteljesedhetsz. Hasonló voltam mint te úgy 3 éve, mára kicsit más a helyzet. Semmi sem lehetetlen. :)
Kicsit én is ilyen vagyok. Nem tudom neked mi a hobbid, de én gamergirl vagyok, és természetesen online találtam rá a páromra egy global event alkalmával.
Szóval próbálj meg nem megváltozni, hanem a hobbidban társra lelni.
Ha meg ez nem kivitelezhető, mert bélyegeket gyűjtesz, akkor játsz te is:))
Viszont ha nem szeretsz játszani se, akkor nincs ötletem. Facen írj rá emberekre vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!