Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkakörökkel érhető...

Milyen munkakörökkel érhető el havi 2 millió fizetés?

Figyelt kérdés
Akik ennyit keresnek mivel foglalkoznal? Egyáltalán egy alkalmazott megkeres ennyit? Sajnos nekem a 0-rol kell mindent épitenem mert a szuleimnek semmi pénze es nagyszulok meghaltak. Az hogy en vegyek csaladi hazat hitel nelkul ami Pesten kb. 100-150 millio egy atlagas haz ahhoz havi 2 milliot kell keresnj de ez mellett lehet élni is meg gyűjteni is. Szóval mit kell ehhez tenni?
2021. febr. 16. 19:32
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a szokásos kérdező, aki a szüleivel él egy panelban és egyedül akar családi házat venni Budapesten természetesen hitelmentesen.
2021. febr. 17. 08:17
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy egy multi menedzseri pozícióit megcsípni sem egyszerű, ahol már esetleg alkalmazottként is lehet ennyit keresni. Ezekre 10-20-30 éves jó szakmai tapasztalattal és gyakorlati tudással rendelkező egyéneket fejvadásznak le. Nem véletlenül nem látsz ilyen pozíciókat meghirdetve sosem.

A bónusszal az a baj, hogy hozzáadható a havi fizetéshez, de ez nem véletlenül bónusz. Valamilyen feltételhez kötött, hogy jár-e, így én pl. sosem számolok vele fixen, ha bértárgyalásra kerül a sor.

Összességében szerintem alkalmazottként ez annyira ritka fizetés, ha az ember nem dolgozik három helyen, nem top menedzser, nem politikus több titulussal, stb., hogy kár erre áhítozni. Legyen egy jól menő vállalkozásod és akkor megkeresheted havi szinten ezt a pénzt. Hogy miből? Hát ez az, amiben senki nem tud segíteni. Ha lenne ehhez egy marha jó ötletem, akkor nem árulnám el. :D

2021. febr. 17. 08:17
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen embert ismerek, aki alkalmazottként keresett ennyit már pár éve is. Ő olajmérnök. De gondolom neked megközelítőleg sincs ilyen szintű végzettséged, mert ha lenne, nem itt kérdezgetnéd, mivel kereshetsz ennyit.
2021. febr. 17. 09:19
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
31: nekem is erős de-ja-vue érzésem támadt, ahogy elolvastam... :_D
2021. febr. 17. 09:25
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
33: Na igen... Aki olyan végzettséggel, ill. szakmai háttérrel rendelkezik, hogy ez az összeg egy reális cél lehet, az TUTIFIX NEM a gyk-n érdeklődik ilyen információk után... :)))))))
2021. febr. 17. 09:26
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Alkamazottként már az 1 millió is szép lenne
2021. febr. 17. 09:38
 37/43 anonim ***** válasza:
94%
Balázs?
2021. febr. 17. 09:50
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nettoban szeretnel 2 millat keresni, na annak a bruttoja 3 milla...

A brutto 2millanak meg csak 1.300.000 ft a nettoja... persze hacsaknem nem lesz egy vagon gyereked...

Nem en talaltam ki, itt a berkalkulator:

[link]

Amugy Alkalmazottkent nagyon keves az esely, h ennyit keres itt Magyaroszagon.

2021. febr. 17. 14:03
 39/43 anonim ***** válasza:
0%
hidegburkoló, festő, fodrász
2021. febr. 17. 15:54
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
CEO
2021. febr. 17. 15:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!