Reális bérigény az alábbi munkakörökben?
Mi lenne a reális fizetési igény ezekben a pozíciókban?
-Irodavezető
-Projekt asszisztens
-Adminisztrációs munkatárs
250-ért már összeteheted a kezed!
De nyugi, mindjárt jön egy falka troll, akik leírják, hogy ők ezt diákmunkában tolták, havi 800-ért. >:)
A bérigény attól is függ ám, hogy ez milyen városban van. Milyen nyelveket kell hozzá beszélni.
Projekt asszisztens pl lehet egy magyar cégnél magyarul vagy egy japán cégnél ahol japánt is elvárnak. Ez akár meg is duplázhatja a fizetést. Egyszerűbb úgy nyilatkozni, ha belinkelsz egy hirdetést. Multinál többet fizetnek, kisebb magyar cégnél meg kevesebbet.
Hát ezt így nehéz belőni.
Függ attól, hogy multiról vagy tróger magyar cégről van-e szó, melyik településen található, mennyi tapasztalatot várnak el, milyen nyelvtudást, kell-e diploma vagy sem.
Ez br. 210 ezertől a bruttó 500 ezerig bármennyi lehet.
Tapasztalatom szerint egy sima irodai adminisztrátor br. 300-350-nél még Pesten sem keres többet, hacsak nincs valami extra tudása ami sokat ér.
Amúgy a jelenlegi munkahelyemen van egy Office Manager pozi, ahol br. 600-at adnak és kvázi semmi nem kell hozzá.
Én adminisztratív munkatárs vagyok garantált minimumért. Frissdiplomával kerültem ide, azóta lett két gyerekem és hát máshol nem kapkodnak így utánam, ez legalább betonbiztos melóhely.
Viszont ahhoz képest amit csinálok és mekkora a felelősségem alul vagyok fizetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!