Állásinterjún ha rákérdeznek a bérigényre?
22 éves vagyok egyetemista és ez lesz a 2.gyakornoki helyem,az elsőnél ők mondták meg mennyi az órabér.
Itt a 2.nál megkérdezte a hres a telefonos interjún, hogy mondjak egy összeget,hogy pl mennyit szeretnék kapni. Én egy elég alacsony összeget mondtam, hallottam hogy is lepődött a hres ,bozros vagyok benne hogy igazából ők többre gondoltak.
Csak nem mertem többet mondani, és nem számítottam erre a kérdésre,azt hittek ők dzabják meg,mint az előzönél.
Holnap lesz a személyes i terjúm.
Szerintetek annyit fogok kapni fizetésnek amennyit mondtam,vagy ez cssak iránymutatás és kíváncsiságból kérdezték, és annyit fogok kapni annyit amennyit eredetileg ők akartak adni,ez hogy szokott lenni?
Utána nagyon kegbántam hogy ilyen keveset mondtam,de tapasztalatlan vagyok még és soha nem kérdeztek még tőlem ilyet.
Köszi a segítséget!
Igazából még annál is kevesebbez kértem,mitn amit az előző helyen adtak :/
Jó nagy hülye vagyok! De tanultam belőle .
Úgy tudom felírogatta magának a telefonos interjún amiket mondtam...
Minek mondani intervallumot? Ha többet kínálnak, mint a maximum, amit mondtál, akkor nem fogadod el? :D
A minimum összeget amennyiért hajlandó vagy elfogadni bőven elég mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!