Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen bérigény adható meg...

Milyen bérigény adható meg Advanced Accountant (GE) pozícióra?

Figyelt kérdés

[link]

2,5 év tapasztalattal, gazdasági alapdiplomával, angollal és némettel a jelenlegi helyemen br. 500 ezret keresek + cafeteria. Ezt szeretném feljebb tornázni valamivel.

2020. márc. 13. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Én pedig egy érettségivel + 5 év gyártósori tapasztalattal keresek meg kényelmesen nettó 450-500 ezret havonta.
2020. márc. 13. 19:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs mi az az AA, komolynak hangzik, olyannak, ahova több éves tapasztalattal keresnek embereket, ehelyett semmit nem írnak szükséges min. évekről, csak a szokásos, amit minden hirdetésbe beleírnak: legyél rugalmas, meg csapatjátékos meg jó kommunikációs készségek kellenek, stb... Ez alapján nem tűnik úgy, hogy br. 500-nál sokkal többet adnának.
2020. márc. 13. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem is ilyen bruttó 500 körül adnának.

Benne van ez: Support the statutory team. Itt dolgozik egy ismerősöm, na ők keresnek bruttó 600 körül és ebben a poziban csak támogatják őket.

2020. márc. 14. 19:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó, akkor megyek inkább a Stat. teambe :D

#1: és havi hány órában és hány műszakban keresel nettó 500at?

Mert én 8tól vagyok bent 16.30ig és havi 8 napot otthonról dolgozom.

2020. márc. 15. 16:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Három műszak 8 órában + önkéntes túlórák. Viszont a fizum sokkal jobb, mint sok irodistáé, mérnöké.
2020. márc. 15. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!