Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkakörökkel érhető...

Milyen munkakörökkel érhető el havi 2 millió fizetés?

Figyelt kérdés
Akik ennyit keresnek mivel foglalkoznal? Egyáltalán egy alkalmazott megkeres ennyit? Sajnos nekem a 0-rol kell mindent épitenem mert a szuleimnek semmi pénze es nagyszulok meghaltak. Az hogy en vegyek csaladi hazat hitel nelkul ami Pesten kb. 100-150 millio egy atlagas haz ahhoz havi 2 milliot kell keresnj de ez mellett lehet élni is meg gyűjteni is. Szóval mit kell ehhez tenni?
2021. febr. 16. 19:32
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
34%
Két hete még csak 50 milliós házért sírt a szád. Most meg csak az autód 300 négyzetméter. Beszarok.
2021. febr. 16. 20:19
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
@12 Akiknek ilyen háza van, azok vagy örökölték vagy nem hitelre veszik. Te 10 évnyi jövedelemből akarsz venni egy olyan ingatlant, ami a magyar piac bőven top 10%-a. Ilyesmit megengedhetsz magadnak topügyvédként, vállalati felsővezetőként, nyugatra távmunkázó erősen szenior fejlesztőként, de alkalmazotti jogviszonyban a két millió nettó eleve feltételez legalább 6-10 releváns tapasztalatot meg kiemelkedő szakmai tudást. Vásárlóerő-paritáson nézve arról a kategóriáról beszélünk, ami az USA-ban évi 200-250k dollár fizu, ennyit meg egy átlag szilícium-völgyi fejlesztő sem kap.
2021. febr. 16. 20:21
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Oszt minek neked akkor telek, focipályát akarsz, helikopter leszállót vagy disznóólat?

Tudod a nagy városokba helyhiány miatt ritka a nagy telek, ha erre vágysz költözz kijjebb.

Az van, hogy neked sose lesz ilyen házad.

Mondjuk nekem se, csak én boldog vagyok azzal amim van

2021. febr. 16. 20:26
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

14-16-20:

11-es vagyok. Erről nem beszéltünk, de simán lehetséges, hogy a mindenféle bónuszokkal együtt keres (átlagban visszaosztva az 1 évi keresetét 1 hónapra) ennyit és ő így mondta nekem.

Van ilyen ismerősöm ugyanígy (igaz nyilván kisebb ligában), aki hogy többnek tűnjön a fizetése ugyanígy számol, hogy az év végi bónuszt hozzáadja és leosztja egész évre és így sokkal több havi fizut tud mondani, ha valakivel megosztja mennyit keres. Ami igaz is, csak mégsem ugye.

2021. febr. 16. 20:27
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az évvégi bónuszt nyugodtan hozzá lehet adni főleg ha fixen jár egy minimum összeg.
2021. febr. 16. 20:32
 26/43 anonim ***** válasza:
2%
na kedves kérdező ha a 21. században a felsőoktatásban hiszel akkor halálra vagy itélve. egy jóideje vagy 8-9 éve csak az vitte mindig is valamire aki vállalkozott, kitanulta a szakmát, jóárason számlázott stb merthogy felhígultak a diplomások.. nem egy nem kettő sikeres szakmabéli vállalkozót ismerünk és az sem véletlen hogy a mostani diplomagyárak is inkább megszünnek. pl. általános orvosi képzés nem egy intézménybe lett kiszervezve 54es okjnek úgy hogy szétszedték modulokra és egymásra épitthető tudást adnak , nincs már szükség 10 év egyetemre mert ezt már senki sem vállalja egyetemi szinten, a milliók meg csak repülnek el félévente.. médiák televannak azzal is hogy mely menő politikusoknak mik az alap szakmájuk.. csak szét kéne nézni , rögtön nem azt látja az ember hogy tucatjogász, ezerfajta közgazdászok stb-. aztán nulla tudás mögötte
2021. febr. 16. 20:33
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a HResek is előszeretettel használják. Annyit fizetünk, amennyi a fizetési igényed, csak a bónuszokat elosztottuk 12 hónapra. Aztán egyszer csinálja meg az emberrel egy cég, hogy benyeli a bónuszt. És onnantól el is felejt vele bármikor számolni. Ami nincs a számlámon, az nem létezik. Ha egy HRes hozzákezd ehhez a mondókához, azonnal leállítom, hogy én alapfizetésről tárgyalok, semmi egyébről. Persze vannak munkakörök, ahol sokkal nagyobb arányú bónuszok vannak (szemben az én szintemen jellemző 10 százalékkalmondjuk 40 százalék), de azt már elég világosan szerződésbe szokás foglalni, és nehezebb szimplán benyelni.
2021. febr. 16. 20:37
 28/43 anonim ***** válasza:
94%
#26, a kérdező le sem írta az egyetem szót, de neked nagyon fontos volt leírnod a képzelgéseidet. Mégis hány szakmunkás vállalkozó keres havi 2 milliót? (NEM BEVÉTEL, NYERESÉG!) Az ÁLTALÁNOS ORVOSI képzést kiszervezik 54-es (technikusi) OKJ-kbe?! Te normális vagy? Azt ugye tudod, hogy az egyetemi tantervekben egymásra épülő tárgyak vannak? Ki jár 10 évig egyetemre? Hogy jönnek a felsőoktatáshoz a politikusok végzettségei? Nem kell diploma ahhoz, hogy átlásson valaki ezeken a hülyeségeken, elég a 80-as IQ...
2021. febr. 16. 20:39
 29/43 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
100%
Az ilyenek örülhetnek ha megkapják a nettó 300-at. Valamit le is kell tenni az asztalra érte.
2021. febr. 17. 04:20
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi pénzt alkalmazottként nem fogsz keresni, hacsak nem felsővezető vagy egy top cégnél.

Akiket én ismerek és ekörül kereshetnek azok mind 50-60 év közötti egyéni vállalkozók. Több kisbolttal rendelkeznek, több ingatlanjuk van kiadva.

Ehhez az ingatlanvásárlási témához: Az tény, hogy 80 milla egy normálisabb családi ház már Bp-n, de a többség aki ilyet vesz, az ingatlant cserél jóformán, max ráfizet pár millát. 80 milliós házakat nem nagyon vesznek 20% önerővel.. Ezeket mind az ingatlanboom előtt vették, reális áron. Mint például az általam említett emberek. Volt pénzük, amikor 10-12 millió volt egy belvárosi lakás, bevásároltak párat, mára meg4xeződött a vagyonuk

2021. febr. 17. 07:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!