Miért nincsenek munkák ebben az országban?
Te konkrétan bejártad az egész roszágot, minden nagyvárost, és az alapján vontad le ezt a konklúzió? Vagy mondjuk a saját lakhelyeden tapasztaltad, hogy esetleg ígyvan, és ezt akarod rávetítei az egész országra?
Nyilván már maga a kérdésfeltevés is valótlanságot állít, mert van munka.
Ismerőseim közül is kb csak az nem dolgozik aki nem akar. Pedig nem IT területen dolgozok, ahogy az ismerőseim 99%-a sem.
2021. febr. 15. 10:13
2021. febr. 15. 10:18
A hugom regisztralt professionon ugy hogy csak annyit irt bele hogy gimnaziumot vegzett, es hogy milyen iranyok erdeklik. 3 telefonhívást kapott egy honapon belul. Nem nyafogni kell hanem munkat keresni...
2021. febr. 15. 10:21
Van egy rossz hírem, 8 általánossal sehol nem kapkodnak utánad a világon, amire van egy olyan megoldás, hogy az ember továbbtanul.
2021. febr. 15. 10:33
Ok, kifogásgyártás megvolt, most elkezdhetsz munkát keresni.
2021. febr. 15. 10:34
6/19 A kérdező kommentje:
Aha de nyilván erettsegivel sem kapkodnak az enberek utan. Jha es nyilvan nem mindenkinek van penze az orvosi egyetemre erettsegi utan. Ugyanis jelenleg meg kulfoldon az orvosok keresnek a legjobban csak a kepzes dija a 6-8 evre kb. 20 millio
Mert nyilván Magyarországon az ember csak egy sima érettségis munkavállaló lehet, vagy orvos. Nem érzed hogy ennek az eszmefuttatásnak az égvilágon semmi értelme? :D
2021. febr. 15. 10:56
Szerintem meg van munka ebben az országban, idén meg akarjuk duplázni a csoportunk létszámát, fel akarunk venni 10 embert. Az persze igaz, hogy magasan képzett mérnököket.
Az ugye megvan, hogy a felsőoktatás, közte az orvosi egyetem ingyenes, ha normális pontokat szerzel? Hogy ha nem a BME-re meg még 1-2 egyetemre mész, akkor a mérnöki szakokhoz elég a minimum ponthatár?
2021. febr. 15. 12:04
Azért elég szépen pörög a leszavazás. A kérdező bedurcizott hogy nem adunk önigazolást a hisztijéhez.
2021. febr. 15. 12:07
10/19 A kérdező kommentje:
Na mit írtam a kérdésemben kedves 8-as. Hogy a mérnöki és az IT területen kívül alig van meghírdetve állás ha megis megvan azt meg gyorsan elkapkodják.
Kapcsolódó kérdések: