Miért nincsenek ebben az országban munkahelyek?
Figyelt kérdés
Régóta keresek és kb. 0 sikerrel. Vagy az van hogy nem jeleznek vissza a jelentkezésekre vagy az van hogy visszajeleznek de nem vesznek fel és sorra szűnnek még közben cégek de a munkavállalók száma egyre több van. A fizetések meg nemhogy nőnének hanem csökkentek miközben az árak meg emelkedtek. Ez így szerintetek rendjén van? Hogyan lehet találni ebben az országban jól fizető munkákat ami minimum nettó 500 ezertől kezdődik? Az interneten semmilyen szakterületen nincs ennyiért hírdetve állások.2020. nov. 20. 08:12
1/14 anonim válasza:
vannak bőven, a hiba benned van
2/14 A kérdező kommentje:
Küldjél már egyet. :) Kiváncsi vagyok rá hogy hol találtál nettó 500 ezer vagy e feletti fizetésű munkákat.
2020. nov. 20. 08:21
3/14 anonim válasza:
Az ország melyik részén? Milyen munkát keresel? Mit tudsz felmutatni?
4/14 anonim válasza:
Gondolom semmi képzettséget nem igénylő 8 általánossal végezhető munkát keresnél olyat ami legalább 500ezer nettót fizet. Olyat tényleg nem fogsz találni.
5/14 anonim válasza:
Addig tesztelnek mire odaér vki arra energiája se marad és akkor már mindegy. Bármit kitalálhatnak.
Iskolán keresztül, jobb karrier oldalak, ismerős, fizetni kell munkáért. :(
6/14 A kérdező kommentje:
Van vegzettsegem meg diplomam is de úgy gondolom hogy mindegy mar mit tanul az ember mert egy mezei embert aki ugymond ugye a netrol jelenkezik kapcsolatok nelkul nem veszik fel dolgozni legalabbis engem nem es csinalhat az ember barmit hogyha eleve ott van a hiba hogy el se olvassak a oneletrajzokat meg jelentkezeseket a legtobb ceg hanem talalomra behivnak nehany embert interjura aztan valami ismeros ismerose meg megkapja a munkat. Egyebkent gazdasagi diplomam van kereskedelem es marketing felsofokon beszelek angolul illetve van egy epuletgepesz technikus okj vegzettsegem is. Lassan 28 eves leszek.
2020. nov. 20. 08:56
7/14 anonim válasza:
[link] első vagyok tessék küldtem, nem is egyet hanem majdnem 10 ezret
8/14 anonim válasza:
"aztan valami ismeros ismerose meg megkapja a munkat"
Ez csak duma...
Először talán keresd a problémát saját magadban.
9/14 anonim válasza:
A legegyszerűbb az volna szerintem ebben az életkorban, ha először beérnéd kevesebb fizetéssel is, de ha dolgoznál, folyamatosan nőne a szakmai tapasztalatod. Aztán ha már pár évet fel tudsz mutatni, az már magasabb fizetésre váltható. A kermark önmagában sajnos nem a legpiacképesebb szak, sok olyan munkát lehet vele elvállalni, amit sokan mások is el tudnak vállalni, ráadásul egy esetleges leépítésnél az elsők között vannak, akiktől megválik a cég. Ebből az fog következni, hogy ha a munkáltató válogatni tud a jelöltek között, akkor nem kell magas, vagy akár csak az átlagost meghaladó fizetést adnia. Én képezném magam a helyedben pl. egy pénzügy MSc-vel levelezőn, és igyekeznék programozói/programismereteket minél magasabb szinten elsajátítani, közben pedig dolgoznék ott, ahol alkalmaznak. Esetleg még egy nyelv tanulásába is bele lehet kezdeni, az is dob az "értékeden". Ennél jobbat nem tudok.
10/14 anonim válasza:
Hibakereses az kontroller feladat nem megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!