Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nincsenek ebben az...

Miért nincsenek ebben az országban munkahelyek?

Figyelt kérdés
Régóta keresek és kb. 0 sikerrel. Vagy az van hogy nem jeleznek vissza a jelentkezésekre vagy az van hogy visszajeleznek de nem vesznek fel és sorra szűnnek még közben cégek de a munkavállalók száma egyre több van. A fizetések meg nemhogy nőnének hanem csökkentek miközben az árak meg emelkedtek. Ez így szerintetek rendjén van? Hogyan lehet találni ebben az országban jól fizető munkákat ami minimum nettó 500 ezertől kezdődik? Az interneten semmilyen szakterületen nincs ennyiért hírdetve állások.
2020. nov. 20. 08:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Programozói szakma soha nem érdekelt bár bocsánat. Ki akar naphosszakat ott ülni egy gép előtt? Én biztos nem. Az ilyen szakmákkal engem hagyatok. Tudtam hogy fognak érkezni ilyen programozói válaszok de nem ebből áll a világ.
2020. nov. 20. 10:18
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Oké akkor keress állást, rengeteg van, sok szerencsét!
2020. nov. 20. 10:20
 13/14 anonim ***** válasza:
92%
Én vagyok a 9. hozzászóló. Nem azt javasoltam, hogy legyél programozó. Az viszont tény, hogy magasabb hozzáadott értékű munkát tudsz ellátni kermark végzettségű közgazdászként is, ha pl. magas excel, SPSS, vagy egyéb, az adott munkakörben hasznosítható programismerettel rendelkezel, vagy pl. meg tudsz írni egy kódot/scriptet. Ezzel pl. sikerülhet magasabb fizetést kiharcolni. Dönthetsz úgy is, hogy nem fejleszted magad ilyen irányba sem, meg más irányba sem, akkor viszont előfordulhat, hogy az áhított min. 500eFt nettó fizetés egy ideig csak álom marad. Ahogy egyébként az emberek nagyobbik része karrierje csúcsán sem keres ennyit ma Magyarországon.
2020. nov. 20. 10:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Saját ismerősi körömből írok példákat:

SOTE habilitált oktató + kutató 585 ezer nettó.

Gyógyszerész ügyeletekkel megkeres 500+ nettót.

A fürdőszobámat 600 ezres munkadíjjal újíttattam fel(egy hetes munka).

Egy nagyobb építkezésen a fő építésvezető szintem fél millió felett keres.

Én mint könyvelő ezeket látom.

Ha te nem találsz magadnak 500+ nettó feletti állást az még nem jelenti azt, hogy a rendszerben van a hiba. Belegondoltál, hogy nem a piaci keresletnek megfelelő végzettséged van és nem a megfelelő településen próbálsz munkát keresni?

2020. nov. 20. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!