Ebben az országban tényleg éhen halnak azok, akik nincsenek a legjobbak között a szakmájukban?
Én kint voltam a hvg állásbörzén es en sem vagyok kiemelkedő még angolul sem tudok.
Mindenhova nyelvtudás, meg tapasztalat meg ez meg az rengetek elvárás.
Nem is ezzel van a baj. Sokan nem értik. Azzal ban a baj hogy az ember tanul egy szakmát azt amihez ért bár nem kiemelkedő benne legyen most pl. Marketinges.
Elvégzi az egyetemet, meglesz a diplomája. Elkezdi már már idegesen küldözgetni az önéletrajzokat de sok helyen még csak válaszra sem méltatnak.
Ha vissza is ír bárki ,behivnak interjura, végén közlik hogy nem téged választottunk, és utàna az borzasztó hogy kezdheti az ember elölről az önéletrajz küldést. Aztán megint nem megint nem. Végül kénytelen elvégezni ujabb es ujabb szakmát, csak éppen az a bökkenő hogy az idő és az életkor, évek telnek. És nem tud az ember egyszerűen elhelyezkedni mert vagy nincsen protekcioja ,vagy nem kiemelkedő,vagy a munkáltatók le se sza..ja őt.
Én is ebben szenvedek,tudod hova vettek fel 25 évesen ? Biztonsági őrnek 700 forintos oraberert unnepnap,betegszabdsag nincs. Es soha nem tudok elkoltozni a szuleimtol vagy onallo eletet elni,mert kevés a jol fizeto munka,de annal dragabb minden ,a lakás ,a kaja minden.
2#
Ezt én is írhattam volna....:/
Még a gyakorlat hiányát hagytad kis. 2 szakmámban is emiatt nem alkalmaznak...
Az ember azért tanul hogy a szakmájában dolgozhasson nem azért hogy szalag mellet nyomja 3 műszakban...így felesleges volt a kitanítatásom is az államtól, mert nem használom pl a szalagmunka mellett...
És még pénzről ne is beszéljünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!