Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fizetés emelés? Pont most?

Fizetés emelés? Pont most?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2019 szeptember óta dolgozom egy dohányboltban, 8 órás bejelentéssel.

Ketten vagyunk állandósok + van 1 beugrósunk hétvégére.

Jelenleg 1.000 Ft-ot kapunk/óra.

A havi fizetésem így átlagosan 150.000 Ft.

Ahogy számoltam a következő hónapban például 145-öt kapok..

Albérletben lakom én is és a munkatársam is, és vannak egyéb kiadások..

Mostanában elég sokszor jön fel, hogy nem igazán jön ki egyikünk sem a fizetéséből, így fizetésemelést szeretnénk kérni, viszont nem tudjuk mennyi lenne a reális (már ha felteszik azt a kérdést, hogy és mégis mi mennyire gondoltunk)...

A bolt forgalmas helyen van!

Szerintetek mennyit lehetne kérni?

Esetleg ha vannak itt trafikosok, ti mennyit kaptok? Van remény egy kicsit jobb fizu reményében, vagy álljak tovább?

Köszönöm, ha normális stílusban fogalmazod meg véleményed/válaszod.

21/L

2021. febr. 11. 14:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Probald, hajra! Nem veszitesz semmit
2021. febr. 12. 23:40
 12/19 A kérdező kommentje:
Megkaptuk. 1250/ órára emelt és márciustól eltehetjük a borravalót is.
2021. febr. 15. 14:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2021. febr. 15. 15:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Én is!
2021. febr. 15. 15:56
 15/19 anonim ***** válasza:
na tök zsír, lehet én is megmondom a főnöknek :D
2021. febr. 15. 17:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Gratulalok, oszinten nem hittem h sikerul, de tok jo hogy osszejott. Esetleg van kedved megosztani hogyan is ment a targyalas? Mit mondtal hogyan reagalt ra stb?
2021. febr. 15. 18:02
 17/19 A kérdező kommentje:

Múlt pénteken sikerült össze ülni a főnökkel és a beugrós fiút is behívtuk. Mivel nálunk ez volt téma dolgozók között, mi annyit mondtunk, hogy kérnénk fontolóra venni, hogy esetleg emeljen. Akkor mondta a beugrós, hogy vagy a borravalót had tegyük el, mert hétvégente elég szép összegeket hagynak ott neki (is), azzal is elégedettek lennénk.

Akkor elengedte a füle mellett a borravalóval kapcsolatban a dolgot, és hosszas kínos csend után 1250-et ajánlott.

Majd a mai napon bejött körül nézni délelőtt csak úgy, és mondta, hogy márciustól miénk a borravaló. Furcsa volt, összességében elégedettek vagyunk, nem számítottunk jóra.

2021. febr. 15. 19:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Az oktatás idejét nem kifizetni, de a képzés okán termelődő többlethasznot megtartani az nem szép dolog a tulajtól. Persze lehet, hogy csak "nem jutott eszébe". :)

Drukkolok nektek, hogy sikerüljön a béralku. Azért szerintem senkit se küldenek el, mert emelést kér, de nem kap. (persze csak ha az elutasítás nem vált ki durva vitát)

2021. febr. 23. 23:08
 19/19 anonim ***** válasza:
na nem olvastam a második oldalt. viszont gratulálok!
2021. febr. 23. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!