Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csinaljak ha nincs pénzem?

Mit csinaljak ha nincs pénzem?

Figyelt kérdés
Srhol nem kapok munkát, a diákmunkák beteltek és 0 forintom van. Egyetemista vagyok de a szuleim nem tudnak támogatni es 25 éves vagyok. Itthon lakok szuloknel meg kaja van es ennyi. Viszont szeretnek penzt keresni de sehol semmi válasz.
2021. febr. 11. 14:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Utolso: Es akkor most nekem is egybol kell lenni egy cegnek egy diplomanak? Igy alakult most en se igy twrveztem. De attol hogy nem tartok sehol attol meg ugyanugy kell penz.
2021. febr. 11. 21:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
#11 de ne az legyen a megoldas, hogy akkor felbehagyod az egyetemet hogy dolgozhass. Kitartás.
2021. febr. 11. 21:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 18-21 között jártam fősulira, levelezőre mentem, és mellette gyárban dolgoztam 12 órában.

Kérdésből nem derül ki: nappalis vagy? Menj át levelezőre és vállalj állást.

Én is csak ezt tudom mondani, 25 évesen már 4 éve szakmában dolgoztam elég jó fizetésére, akkor mentem szülni utána, most 2 év után jövőhéten megyek vissza.

Szóval eleve levelezőre kellett volna szerintem már felnőtt korban menned.

2021. febr. 11. 21:33
 14/19 A kérdező kommentje:
13as: Hol a bűbánatban dolgozzak amikor nem kapok munkát? Miről szól a kérdésem arról hogy nincs pénzem. Ha lenne munkám akkor pénzem is de az 500 elutasító választ kaptam hogy vagy betelt az állás vagy épp nincs munka vagy nem engem választottak egyszóval indok az van de munkát nem kapok. ÉS mivel csak munka után van pénz ezért pénzem sincs ami meg idegileg kikészít igy is. Én srác vagyok és igen nappalin tanulok és tudod miért? Mert pont ezaz hogy nappalisként diákmunkát is válélalhat az ember de jelenleg az is telített tehát nincs. De ha levelezőn lennék akkor 1. diákigazolványom sem lenne tehát 10 ezer lenne a bérlet 2. meg hiába vagyok levelezőn uyganugy érettségim van amivel nem lehet dolgozni, és általában akik levelezőn vannak már van valami szakmájuk ahol dolgoznak és mellette akarnak egy diplomát, az ilyenek járnak levelezőre.
2021. febr. 11. 21:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Hány gyakornoki pozícióra jelentkeztél?
2021. febr. 11. 23:59
 16/19 A kérdező kommentje:
Vagy 20-ra bisztosan de mindenhol olyan elvarasok hogy angolul folyekonyan kell beszélni meg jogositvany. Na most jogsi is 200 ezer ft kb. azt se tudom letenni ha nincs ra penzem. De rengetek elvaras mar mindenhol es ez bosszanto.
2021. febr. 12. 00:08
 17/19 anonim ***** válasza:
62%
Azt ne mondd, hogy az elmúlt 8 évben nem tudtad volna letenni a jogsit. Mondjuk a szabad éved egyik felében. A folyékony angoltudás az semmi. Az a legalapabb belépő az értelmiségbe. Majd ha két másik nyelvet is elvárnak, akkor mondom azt, hogy rengeteg az elvárás. Ilyen hozzáállással és folyamatos kifogáskereséssel a közszférát tudom neked ajánlani.
2021. febr. 12. 00:13
 18/19 anonim ***** válasza:
75%

Írtam, én speciel gyárban dolgoztam 2011-2014 között és már akkor kerestem 150-170ezret 196 órára, nyilván ez csak levelező mellett megy ,ha ragaszkodsz a nappalihoz, akkor meg csak a diákmunka marad, ami meg ha annyira telített akkor mégis mit lehetne rá mást mondani? Így jártál..Nem?

Tipikus mindenre van kifogás.

Nehezeb hiszem hogy a Mekibe ne lenne felvétel akár még most covid alatt se egyáltalán pl vagy akárhova..

Másik részt, ha érettségid van csak, jogsid nyelvismeret semmi, akkor mégis mit vársz? Gyár vagy Meki ezek a lehetőségeid egyelőre. Árufeltöltés.

Esetleg tényleg a közszférában valami aktatologatás.

2021. febr. 12. 01:07
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én levelezőre jártam, 200an voltunk, abból kb 60-nak lehetett szakmája, a maradék mind 18 éves volt mint én, olyan "gyerekek" akik nem tehetik meg hogy a szülők eltartsák őket 30 éves korukig és csak a főállás+munka opció maradt.

Ha nappalis vagy nem is értem milyen munkákra jelentkezgetsz.

Nincsenek már Diákmunka szövetkezetek akik kiközvetítenek?

2021. febr. 12. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!