Mit csináljak ha nincs pénzem lakásra?
Figyelt kérdés
Havi 200 ezret keresek már egy jó ideje de feljebb soha nem ment jobb fizető munkákra meg nem vettek fel. Vállalkozásra meg több milio ft tőke kell. Én már 28 vagyok de soha nem sikerul osszegyujteni egy lakasra valot es a szulok meg terrorizálnak évek óta hogy koltozzek el meg ez meg az persze segitseget toluk sem kaptam. Egyszerűen lehetetlen egy 30-40 millios lakast vasarolni önerő nelkul es havi 200 ezres fizetes mellett.
28/f
28/f
2020. dec. 20. 12:34
1/23 anonim válasza:
44 éves vagyok és nincs lakásom, üdv a klubban!
2/23 anonim válasza:
házasodj össze majd babaváró nagy tudás nem kell hozzá
3/23 anonim válasza:
36 éves vagyok 120nm lakásom van
felújitva jövöre jön a szauna
4/23 anonim válasza:
Ugyanez a problémám, megoldás az nincs. Az állam csak a gyerekeseket tekinti embernek. Szóval vagy csinálsz gyereket vagy nem lesz saját házad. Ha csak nem örökölsz.
5/23 anonim válasza:
Hát Bazsi, maradsz anyudék nyakán.
6/23 anonim válasza:
Már az elméletben rossz a matek. Aki havi 2 kiló körül keres annak nem 30-40 millás ingatlanban kell gondolkodni.....
7/23 anonim válasza:
Ezert kell tanulni, vallalkozni, vagy kulfoldon osszeszedni a tőkét. Aki egyiket sem akarja, az pedig nem jut egyrol a kettore, de ezen nincs semmi uj. A kerdes hogy mit teszel
8/23 anonim válasza:
Én vehetnék, csak nem akarok. Jobb nem idekötni magam erre a lepratelepre. Ha úgy elfajulnak a dolgok (ami egyre valószínűbb), akkor likvid vagyonnal gyorsabban lehet dobbantani
9/23 anonim válasza:
Akkor olyan vállalkozást kell csinálni, ami nem igényel több milliós kezdőtőkét.
200e ből nem is fogsz 40 milliós házat venni.. De kifogáskeresésben profi szintet érted el.
10/23 anonim válasza:
Ahogy a hatos írja. 30-40 millió egy családi ház. Ha lesz család, lesz babaváró, csok meg minden. Ha egyedülálló vagy, nem családi házban kell gondolkodni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!