Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak ha nincs pénzem...

Mit csináljak ha nincs pénzem lakásra?

Figyelt kérdés

Havi 200 ezret keresek már egy jó ideje de feljebb soha nem ment jobb fizető munkákra meg nem vettek fel. Vállalkozásra meg több milio ft tőke kell. Én már 28 vagyok de soha nem sikerul osszegyujteni egy lakasra valot es a szulok meg terrorizálnak évek óta hogy koltozzek el meg ez meg az persze segitseget toluk sem kaptam. Egyszerűen lehetetlen egy 30-40 millios lakast vasarolni önerő nelkul es havi 200 ezres fizetes mellett.

28/f

28/f

2020. dec. 20. 12:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
53%

"Havi 200 ezret keresek már egy jó ideje de feljebb soha nem ment jobb fizető munkákra meg nem vettek fel"

Mit dolgozol jelenleg?

Mit tudsz jelenleg?

Milyen munkát szeretnél végezni a jövőben és mekkora fizetésért cserébe?

Mit kell még megtanulnod ahhoz, hogy valóra váltsd ezt a tervet? Milyen képzéseket kell hozzá elvégezned? Miben kell fejlődnöd?

Hány óra munkát fektettél a saját fejlődésedbe az elmúlt 2 napban?

2020. dec. 20. 21:57
 22/23 Fke ***** válasza:
53%

Ha jól értem otthon laksz. 2.4 millió az éves jövedelmed, gondolom anyuéknak adsz 50et (meglepne, de tegyük fel). Kaja és lakhatás tehát pipa, marad 1.8 millió.

Veszel egy közepes állapotú lakást 20 millióért a külvárosban.

5.6 év alatt jön össze tíz millió forintod arra felveszel még 10et és meg is vagy.

Persze megoldás lenne ha képeznéd magad. Pl ha beszélsz angolul és még egy nyelven akkor simán 300 felé keresel ha értelmes vagy, amit kétlek, mert ahelyett hogy előrébb lépnél inkább nyafogsz.

2020. dec. 20. 21:57
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

13 Hogyne lenne. Szted egy kis faluban az aktívkorú lakosság legnagyobb hányada hol dolgozik?Nem,nem helyben, hanem a közeli városban nagyvárosban.

Pest megye szélén lakom,100% cintányér és bűnözésmentes kistelepülés,csend,nyugalom,tiszta levegő. A tavasszal lesz 3 éve ,hogy ide költöztünk.Az,hogy mennyiért sikerült itt házat venni,nem írom le,úgysem hinné el senki,de a jelenlegi árak tükrében sem rossz a helyzet,egy lakható kádárkockát most 7-10m körül kapsz....

2020. dec. 21. 08:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!