Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nincs semmi pénzem! Mit...

Nincs semmi pénzem! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Elromlott a kocsim, elvittem a szervizbe, és 180 000 Ft.-ért csinálták meg, így is 60 000 még tartozok a szervizbe. Ez teljesen kisöpörte a kasszámat. Van itthon 300 Ft-om, és 3.-án kapok fizetést. Most mit csináljak?

2013. ápr. 26. 16:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha dolgozol és kapsz fizetést, akkor rendezed. De szólj a szervizbe.
2013. ápr. 26. 16:10
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
A szervízben tutira nem csináltattam volna meg egyből a kocsit. Inkább akkor elmentem volna bontóba, szereztem volna alkatrészeket, és akkor olcsóbban kijön. Ha ennyire nincs pénzed..
2013. ápr. 26. 16:15
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Gondolom a munkabér előlegről még nem hallottál.
2013. ápr. 26. 16:20
 4/13 A kérdező kommentje:
Nekem hülye a főnököm, egy szót nem lehet neki szólni, nem hogy pénzt kérjek. Meg amugy is ő kért tőlem 60 ezret a multkor, mert azt mondta, hogy nincs nála pénz, és gyorsan kell fizetnie, amit véletlen azóta sem kaptam vissza.
2013. ápr. 26. 16:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérj kölcsön valakitől. Azért egy hetet ki lehet húzni egy ötezresből, abba nem roppansz bele, a többit meg rendezed, ha kaptál fizetést.
2013. ápr. 26. 16:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Kérd vissza a főnöködnek adott kölcsönt, azt gondolom csak lehet.
2013. ápr. 26. 17:04
 7/13 anonim ***** válasza:
55%

Kérj kölcsön 5000 forintot egy barátodtól, amivel kihúzhatod jövő péntekig kaja tekintetében.

Biztos van az otthonodban legalább pár napra való étel, akkor még kevesebb kell. Számold ki és tervezd el hogy mire fogsz költeni a következő egy hétben és annyit kérj.

Hajtsd be a főnöködön a tartozását és vázold fel neki hogy mi történt veled, hogy értse miért most kell a pénz.

Hosszabb távon pedig szerintem szedd meg magad jobban. Itt állsz nem tudom hány évesen (mondjuk 25) és elmondhatod, hogy a mozgatható vagyonod mindössze 180 000 forint volt és most éppen nulla? Az mindegy hogy mi hogy látjuk, de te ezt nem érzed kevésnek? Nem érzed azt, hogy ciki hogy egy ilyen átlagosnak mondható kiadás (akár a kocsit is összetörhetted volna, vagy elveszthetted volna a munkád, amikhez több kell 180 ezer forint tartaléknál) teljesen lenullázott pénzügyileg? Szerintem gyűjts minimum 6 havi tartalékot a hasonló vészhelyzetek elkerülésére.

2013. ápr. 26. 18:40
 8/13 A kérdező kommentje:
Jaj hálistennek a főnököm adott 15 000 Ft.-ot! Tennék én félre, dehát miből? Örülök, ha fizetéstől fizetésig elvagyok! Sok számla, kaja, kocsi, lakáshitel stb.
2013. ápr. 26. 20:49
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Muszáj autóra és lakáshitelre költeni ilyen kevés fizetésből?
2013. ápr. 26. 23:39
 10/13 A kérdező kommentje:
Olyan helyen dolgozok, hogy kell az autó. Hát lakáshitel?? Nem lenne muszáj, csak akkor mehetnék hajléktalannak.
2013. ápr. 27. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!