Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan viseljük el a főnököskö...

Hogyan viseljük el a főnökösködő kollégát?

Figyelt kérdés

Pénzügyön dolgozom. Amikor kezdtem a munkát egész jól ment minden, 3 hónapig, a próbaidőig, de azóta a mentorom/kolléganőm folyamatosan szid minden apró hibáért. Én igyekszem fejlődni és tanulni, de annyira felfújja az apró hibákat is, és felhúzza magát rajta, hogy utána kérdezni sem lehet igazán. Ráadásul olyan stílusban, hogy az embernek elmegy a kedve mindentől, ma pl. teams-en keresztül üvöltött velem, hogy sokat hibázok és nem fejlődök. Fejlődni nagyon szeretnék, de azt érzem, hogy a hibák miatt félek nekifogni egy feladatnak, de azért általában megcsinálom és igyekszem. De ezt hiába mondom nem hiszi el a kolléganő. Már ma délután azon a ponton voltam, hogy most azonnal felmondok. Az a baj én meg túl érzékeny vagyok, hamar sírok és emiatt csak gyengének tűnök, ami táptalaj egy ilyen embernek.

Tudna valaki segíteni abban, hogyan lehet egyszerre fejlődni, és elviselni a munkahelyi stresszt és az ilyen fajta embereket?

2021. febr. 9. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Visszapofazol,de akkor lehet kirúgás lesz a vége
2021. febr. 9. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérj egy másik mentort, akitől lehet is tanulni, az ilyen eseteket meg dokumentáld!

Mindekinek van felettese, hiába képzeli, hogy bármit megengedhet magának!

2021. febr. 9. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Te dolgozni szeretnél, nem veszekedni! Mit képzel már?!
2021. febr. 9. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt dolgom ilyennel. Nekem az volt a taktikám, hogy bocsánatot kértem és mondtam majd igyekszem (ne cseszd fel magad és ignoráld). Ezzel letudtam rázni olyan 100 alkalom után és már nem is erőlködött a lecseszésekkel. Ha mindig ugyanaz a reakciód abból nem tud táplálkozni egy idő után. Türelemjáték, de kifizetődik idővel.
2021. febr. 9. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ez azert van mert ugy hiányzott neki ez a munka mint a hátára egy púp. És legszívesebben ezt a terhet ledobná magáról. Hogy mit tehetsz? összpontosíts a munkára! Ez most nem a pihenés időszaka. Készíts jegyzetet, hogy lássa komolyan veszed a munkát.
2021. febr. 9. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jelezd a felettesének, hogy alkalmatlan erre a feladatra.

Kapni fogsz egy másik mentort, vele pedig elbeszélgetnek

2021. febr. 9. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha esetleg ugyanazt kell sokadjára elmondani, vagy a már megbeszélt dolgokat folyamatosan elrontod, a mentorodat is megértem.
2021. febr. 9. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:
34%
Raksz egy screenrecordert a gépedre/telódra, felveszed, ahogy üvölt és elküldöd a főnökének. Kérsz egy másik mentort, ezt jól írták fentebb.
2021. febr. 10. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!