Milyen együtt élni főnökösködő emberrel? Mindig meg kell csinálnod azt amit ő akar? És ha nem csinálod, akkor mi történik?
Akkor megy a sértődés, üvöltözés, beszólogatás, meg a három hétig tartó "nemszólokhozzád".
Szóval "enyhén" szar. Mostohaanyám volt ilyen, nem véletlenl nem beszélek vele már 10 éve.
Addig abba is beleszólt, mikor mehetek szarni.
Nekem apám ilyen. Régen közös cégünk volt, ő vezette, én a helyettese/beosztottja voltam. Ennek tagadhatatlanul sok előnye is volt amit nem vitatok.
De hogy a kérdésre válaszoljak, mivel apám a közvetlen alsó szomszédom, így a reflex beugrik sokszor neki.
Eleivel játszmázott, drámázott, amikor nemet mondtam, de mára megtanulta hogy neki is érdeke velem jóban lenni.
Az alap dolgokat megcsinálom, hogy a gyógyszereit kiváltom, összekészítem stb, de pl ha unatkozik, és lehív sörözni, vagy segítséget kér a számítógépes dolgaival stb, ezeket akkor kapja meg tőlem, ha nem drámázik. Nagyon jól elvagyok a kisöregemmel és mindent megteszünk egymásért, de ha elkezdi a drámát, sarkon fordulok és otthagyom. Aztán ha lehiggad, tiszta lap. Nem vagyunk haragtartók, tisztelem is őt és régebben sokat köszönhettem neki. A hálám is megvan. De az emberi méltóságom is. Ha nem érek rá azonnal, kénytelen elfogadni.
Nagymamám ilyen típus. Félig belemegyünk a dologba,és mi engedünk beki mert ő úgysem enged és mi így hamarabb szabadulunk. Amit ő kitalál az úgy van. Gyakran sírdogál, lelki terror, dolgok felhánytorgatása, ránk költött pénz elszámolása gyakori dolog. Másik oldalról pedig le kell szerelni. Hogy kész, nem csinálom így megy úgy és gondolkozzon el kicsit a dolgokon és magán. Annyi "jó" nagymama veszi körül és mégsem veszi észre magát, hogy ő mennyire egy mérgező szülő. A 3. Nyarat fogom külföldön ledolgozni, siránkozik, hogy miért megyek el, retteg, hogy kint maradok, de ha itthon vagyok semmi más nem megy mint a cseszegetés, szapulás, ellenőrzés, számonkérés stb.
Szóval nehéz eset, próbáld meg a legtöbb dolgot a füled mellett elengedni.
Az lemaradt, hogy nagyon nem mindegy, hogy kiskorú vagy-e, vagy éppen a férjedről-feleségedről kérdezel. Megírhatnád.
9. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!