Mcdonalds dolgozók! Ti hogy bírjátok a műszakvezetők stílusát? Nálatok is ilyen kis mitugrász,20 éves, főnökösködő, megalázóan beszélő műszakvezetők vannak?
Én az ilyet levertem, eddig bárhol is dolgoztam.
Most már öregebb vagyok, csak elküldeném a jó édes anyjába, aztán lelépnék onnan.
Miért, mi következménye van? - Jelenti az illető, akit megvertek; eljárás indul; a bántalmazó fél (ha bizonyítható, hogy ő volt) repül - ha 8 napon túl gyógyuló sérülést okoz, komolyabb következményei lesznek.
Kedves kérdező; javaslom, hogy keress új helyet, ha a felettesed stílusa számodra elviselhetetlen. Ha a műszakvezető nem teljesíti a kötelezettségeit és nem csak arról van szó, hogy ő 20 éves, Te meg 30 és nem esik jól Neked, hogy utasításokat ad 10 évvel fiatalabbként, akkor pedig az ő feletteseit lehet értesíteni.
9 voltam. Tegyük fel, hogy 28 évesen vezetői státuszba kerülnék és elmondanám a 40 éves beosztottamnak, hogy elkövetett egy hibát és figyeljen oda legközelebb vagy megkérem, hogy valamit tegyen meg és lekever egy akkora pofont, hogy a fal adja a másikat, majd rám förmed, hogy "Velem Te így nem beszélsz" meg, hogy "Mit képzelsz, én idősebb vagyok nálad", nagyon megdöbbenék. :D Aztán jelenteném a HR-en az esetet.
Akár tenyérbemászó a stílusom, akár egy tündibündi angyalka vagyok és akár 28 vagyok vagy akár 48 és akár kemény munkával kapaszkodtam fel, akár protekcióval kerültem a pozíciómba, nem így működik.
Én dolgoztam gyorsétteremben amúgy (nem voltam műszakvezető) és az úgy nézett ki, hogy mindenki mindenkivel ordított; felettes a beosztottal, beosztott a beosztottal, beosztott a takarítónénivel, takarítónéni a beosztottal, Juliska a kutyájával... És a műszak alatt végig. Mindezt úgy, hogy megállás nélkül pörögni kellett, ha 2 percre megálltál akkor gond volt, stb.
Nos ott is a leteremtések 80%-a nem volt jogos, illetve valami olyanon alapult, amit finomabb hangnemben is meg lehetett volna tárgyalni. De ha eszünkbe jutott volna behúzni a főnöknelk vagy egymásnak, akkor repültünk volna - hiába mutogattuk volna a biztonsági felvételeket, hogy "megérdemelte". :D
Nem ez a folyamata a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!