Mit tudok kezdeni sokat beszélő emberrel? Ti hogyan kezelitek?
Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm, aki szó szerint mondja, mondja, mondja. Felteszek egy szakmai kérdést, erre kb. 20 perc litánia a válasz. A litánia végére az intim dolgait is kifecsegi.. Már lassan kérdezni se merek. Ha nem kérdezek, akkor is mondja. Ha nekem bajom van, az csak 3 perc és utána 15 percet magáról beszél.
Nincs semmi bajom vele, de néha idegesítő, hogy sokat pofázik.
2015. nov. 13. 17:56
1/5 anonim válasza:
Van egy hasonló kolegám. Tudom, hogy bunkó módszer de egyszerűen nem szoktam rá figyelni. Csinálom a dolgomat tovább. Elfordulok tőle. De az isten barma még akkor is mondja. Nem foglalkozok vele.
3/5 anonim válasza:
az én kollégáim már megszokták, és nem figyelnek rám :D
4/5 anonim válasza:
Én addig figyelek rá, amíg a konkrét kérdésre válaszol, utána le szoktam állítani. A személyes dolgai pedig végképp nem érdekelnek. "Bocs, de dolgom van".
5/5 anonim válasza:
Én rászólók az ilyen emberre. Konkrétan úgy hogy légyszi mond már a száraz tényeket kérlek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!