Nem vesznek fel autószerelő műhelybe, mi lehet a probléma?
Sziasztok!
Már több helyre beadtam a jelentkezésem szerelőnek, alapvégzettségem autóvillamossági autótechnikus, illetve most vagyok 2.éves gépészmérnök jármű specializációban.... Még vissza se írnak :( angol b2 szint, és nagyon motivált vagyok, még motivációs levelet is küldök pluszban, de semmi reakció :(
Tanulás mellett nem érnél rá bent maradni munkaidő után (és hétvégén), hogy Vállalkozó Józsikának gyűjtsetek a csühögő-puffogó béembé terepjáróra. Vagy ha rá is érnél, akkor nem tudna azzal zsarolni, hogy kirúg és éhenhalsz. Finoman fogalmazva: nem illesz a csapatba.
Hogy kit keresnek? Családja legyen, a felesége legyen munkanélküli, vagy keveset kereső és lehetőleg minél több hitel legyen a nyakukon. Ilyen az ideális jelölt. Tehát a jelentkezéskor letagadod a főiskolát / egyetemet, a nyelvtudást szintén. Ha kérdezik, van feleséged, 2 gyereked (egyikük súlyos beteg, a kezelés rengeteg pénzt visz el), csak te vagy pénzkereső a családban és még mindig a devizahitelt nyögitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!