OKTÁV-os autószerelői OKJ-t megcsinálják? Felvennének műhelybe szerelőnek?
Figyelt kérdés
Kb félév tapasztalatok van egy maszeknál szoktam besegíteni, érdemes így megcsinálni vagy csak pénz kidobás, mert nem alkalmazna senki. Érdemesebb lenne vissza menni nappali tagozatra szeptembertől?2020. febr. 6. 11:04
1/2 anonim válasza:
Fel.
Még papír nélkül is.
30 éve autószerelő ismerősömnek esztergályos végzettsége van, de ez kb senkit nem érdekel.
Valami trükkel van megoldva a vállalkozása.
Tekintve, hogy még a szakszervizekben is olyan munkákat végeznek, hogy a 3 éves Pityuka is jobban megcsinálta volna 2 cumizás között.
Legfeljebb nem a számítógépes diagnosztikákat végeztetnék el veled, hanem minden mást.
De az első 3 kuplungcserénél valóban át fogod gondolni, akarod-e ezt csinálni.
Én nem akartam.
2/2 A kérdező kommentje:
Láttam meg segítettem és (példának okán) kuplungozásba,csak ugye egyedül még nem volt hozzá lehetőségem neki állni.
2020. febr. 6. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!