Nem vesznek fel autószerelő műhelybe, mi lehet a probléma?
Sziasztok!
Már több helyre beadtam a jelentkezésem szerelőnek, alapvégzettségem autóvillamossági autótechnikus, illetve most vagyok 2.éves gépészmérnök jármű specializációban.... Még vissza se írnak :( angol b2 szint, és nagyon motivált vagyok, még motivációs levelet is küldök pluszban, de semmi reakció :(
Ha valamit nem kérnek azt ne küld el. Nem kell a nyelvvizsga nem küldöd el. Nem kell a motivációs levél nem küldöd el. Előfordul, hogy azért nem vesznek fel egy helyre, mert túl képzett vagy.
Szakmai tapasztalat?
Nincs, de olyan helyekre adom be a jelentkezest ahol irjak hogy palyakezdoket is szivesen varnak.. Pestrol van szo.
Esetleg erdemes lehet szemelyesen bemenni muhelyekbe,hogy dolgozni szeretnek?
Olajos a kezük egész nap, nem tudnak sem billentyűzni, sem telefont felvenni, meló után meg sietni kell különben kihűl a leves, asszony meg hisztizik!
Fogd magad azt menjél oda személyesen, ha nem jön ki senki a csengetésre akkor dobd be a műhelyablakot egy francia kulccsal!
Polisor gumisműhely szindróma...
https://www.youtube.com/watch?v=ZC5D5GkOs0g
Itt nincsen Kerekes Nikola.....
A főnök egy kollektívába keres embert. Nem csak a szakmai tudás számít hanem az is hogy hogyan tudsz beilleszkedni.
Nyelvtudással, mérnöki ambíciókkal nem férsz bele a csapatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!