Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy vidéki autószerelő műhelyb...

Egy vidéki autószerelő műhelyben (nem sufniműhely, de nem is szakszerviz), mennyi munkadíjra számíthat az ember?

Figyelt kérdés
1db hátsókerék csapágy, komplett elsőfék csere (tárcsák, betétek, fékcsövek, fékolaj), komplett vezérmű csere (szíj, görgők, vízpumpa) az elvégzendő feladat. Az anyagot én vittem.
2018. jan. 2. 22:10
 1/7 anonim válasza:
Szerintem: Kerékcsapágy csere egy ötös, fékcsere egy huszas, vezérlés csere egy huszas. De ez csak az én tippem.
2018. jan. 2. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát, embere válogatja, de szerintem egy 50-60 ruppó környékén áll meg a dolog.
2018. jan. 2. 22:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Oké. Én is olyan 60 körül gondoltam. Bár számlát nem kérek, nemtudok vele mitkezdeni.
2018. jan. 2. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Bár nem mindegy az sem hogy egy mezei Bravo 1.4 8 szelepesen kell vezérlést cserélni vagy egy V6 3.0 Phaetonon 😅
2018. jan. 2. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért én kérnék. Nagyon sok a kókler, leszarom szerelő márkaszervizben is, nemhogy valami kis független szervizben.

Főleg fék meg vezérlés esetén ha baj van akkor mehetsz a sóhivatalba.

Az meg hogy te viszed az alkatrészt nem nagyon szeretik sajnos, sok helyről el fognak hajtani vagy sokkal több munkadíjat kérnek mivel az alkatrészen is sokat keresnek(nének).

2018. jan. 2. 22:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Kész is lett az autó.

175.000 lett a vége anyaggal mindennel együtt.

2018. jan. 5. 17:36
 7/7 anonim ***** válasza:

:O Meg szabad kérdezni, hogy milyen autóról van szó?

(Nekem is most esedékes (elvileg holnap) a jobb hátsó csapágy csere valamint elől a két fékbetét és a fékfolyadék cseréje. Csak még nem tudom hogy mibe fog kerülni...)

2018. jan. 6. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!