Egy autószerelő vesz új autót szalonból?
Nekem még nem sikerült, bár én még fiatal vagyok.
A többi autószerelőnél eddig 2 fajtával találkoztam, egyikük se vett új autót, macimum pár éveset.
1.: Egy adott márkára, (vagy 2-3 márkára ) specializálódott. Ebből választja ki a számára legmegfelelőbb típust, a legjobb (legtartósabb) motorral párosítva. Akár hibásan is megveszi, mert néhány típusnál komolynak tűnő gondok, fillérekből javíthatók. Ez az autó utána szinte referenciaként is működik. Az ügyfelek elismerően nézik, hogy milyen jó állapotú.
2. Olyan az autója, mint a suszter cipője.
Egy lelakott ****, amire se ideje, se kedve nincs hogy megcsinálja. Ha végleg kifekszik, vesz egy másik ugyan olyan lelakott ****t.
A középút nagyjából hiányzik. Ennek az az oka, hogy aki igényes, az megjavítja, kikozmetikázza, mielőtt elkezdene romlani az autó állapota, aki pedig nem foglalkozik vele, az már eleve kicsit lelakva veszi meg és még utána hagyja is szépen lassan lepusztulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!