Lehetséges jelentős béremelést kapni úgy hogy senki egy szót se szól, nincs új szerződés sem? Vagy téves utalás?
Megjött az idei első bérem, ugye februárban utalják a januárit.
Jelentősen több lett, a tavalyi bérem 1,5x (kb).
Ugyanakkor senki nekem egy szót nem szólt hogy emelnek, új szerződést sem kaptam.
Azért a cégek sztem nem dobálnak csak úgy másfeles emeléseket.
Akkor lehet ez egy tévedés, téves utalás, és majd jön az értesítés hogy adjam vissza a többletet?
"Ha nem jelzed, akkor téged fognak elszámoltatni, és számonkérni, hogy miért nem jelezted "
Azt azért megvárom. Szóljanak ők-én ugyan nem szólok.
A számlám egyenlege mindenesetre 5000 ft, mert mindig a full fizetést kiveszem az ATM-ből ahogy megkapom.
Hát akkor ne szólj...
Szép vélemény lesz rólad, aztán majd csodálkozol, ha a legközelebbi kirúgási hullámnál te leszel a lista tetején....
"ha a legközelebbi kirúgási hullámnál te leszel a lista tetején...."
Májusig érdekes nekem a hely aztán úgyis dobbantok magamtól. Nagyon nem hat meg a dolog.
"Hát akkor ne szólj..."
De egyébként én szóljak hogy más hibázott és még én kapom a lecseszést mert más hibázott? Tudod mit? Csakazértse szólok.
De aztán az is lehet hétfőn vár egy új szerződés az emelt bérrel-nem?
#8: én is rájöttem... :)))
De már kiszórtam az összes troll-eleséget, elfogyott... :-D
Lehet, hogy tesztelik...
Megbízható, becsületes-e...
Hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!