Jó ütőkártya béremelésnél egy másik cég szerződése amit csak alá kéne írni?
Felvennének egy másik helyre magasabb bérrel, már szerződés is van csak alá kell firkantani.
De miért hagyjak el egy bejáratott helyet.
Arra gondoltam kérek a főnöktől emelést, és érvként leteszem az asztalra a szerződést. Ha nem emel, megyek.
Más is így teszi, nem?
"hogy nem érsz meg nekik többet."
Hát lehet, de hogy ez kiderüljön, rá kell kérdezzek nem? Evidens.
Nem kell ez a teátrális jelenet, hogy lobogtatod az új szerződést.
Ha úgy gondolod, hogy több pénzért maradnál ott, ahol most vagy, akkor leülsz a főnökkel és mondod neki, hogy kaptál egy másik ajánlatot ennyi és ennyi fizetéssel, de szívesen maradnál, ha meg tudtok egyezni.
Én nem maradok, ha nem emelnek, mert az azt jelenti, hogy nem becsülnek meg.
De persze, meg lehet csinálni. De minek maradjon az ember szar helyen?
Hacsak nem olyan speckó szakmád van, amihez 1000ből 1 ember ért, akkor szerintem ne csinálj ilyen hülyeséget.
Egyszerűen ülj le a főnököddel, hogy jövő hónaptól szeretnél x% fizuemelést, ezért meg ezért. Ha nem megy bele, akkor felmondasz és átmész a másik helyre.
"Egyszerűen ülj le a főnököddel, hogy jövő hónaptól szeretnél x% fizuemelést, ezért meg ezért"
Na de ember!! Hát pont EZ AZ!!!! magad is írod!! Hogy béremelést szeretnék EZÉRT Meg EZÉRT!! Hát pont ez az! Hogy mit mondok miért szeretnék béremelést? Mit az indok, mi az érv?
És itt jön a képbe az új szerződés benne a bérrel! Miért szeretnék emelt bért főnök? EZÉRT. Tessék. Leteszem a papírt az asztalra. Ez az érvem.
Nem lettem se szebb se okosabb se fiatalabb se képzettebb. Hanem kaptam egy jobb ajánlatot. Ez az érvem.
Az a kérdés ez jó érv -e? Sőt, az a kérdés létezik-e ennél jobb érv vagy ez az ami mindent visz?
mert lépéskényszerbe teszi a főnököt? Döntsön. Emel vagy nem. De ne majd valamikor, hanem 1 héten belül.
Ha nem dönt, az is egy döntés, akkor a kérdés eleve megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!