Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jó ütőkártya béremelésnél egy...

Jó ütőkártya béremelésnél egy másik cég szerződése amit csak alá kéne írni?

Figyelt kérdés

Felvennének egy másik helyre magasabb bérrel, már szerződés is van csak alá kell firkantani.

De miért hagyjak el egy bejáratott helyet.

Arra gondoltam kérek a főnöktől emelést, és érvként leteszem az asztalra a szerződést. Ha nem emel, megyek.

Más is így teszi, nem?

2020. okt. 26. 18:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
60%
Felmondasz és mondod, hogy mennyiért mész el, ha meg akarnak tartani rálicitálnak, de az is lehet, hogy nem érsz meg nekik többet.
2020. okt. 26. 19:13
 2/16 A kérdező kommentje:

"hogy nem érsz meg nekik többet."

Hát lehet, de hogy ez kiderüljön, rá kell kérdezzek nem? Evidens.

2020. okt. 26. 19:16
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Igen, kérdezz rá.
2020. okt. 26. 19:45
 4/16 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell ez a teátrális jelenet, hogy lobogtatod az új szerződést.

Ha úgy gondolod, hogy több pénzért maradnál ott, ahol most vagy, akkor leülsz a főnökkel és mondod neki, hogy kaptál egy másik ajánlatot ennyi és ennyi fizetéssel, de szívesen maradnál, ha meg tudtok egyezni.

2020. okt. 26. 20:30
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
De persze benne van a kockázat, hogy utána már nem úgy fognak rád nézni. Szóval ezt lehet jobb csak akkor bejátszani, ha később is tuti lesz másik helyed.
2020. okt. 26. 21:10
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
Én nem tudom mit gondolnak magukról egyesek. NINCS nélkülözhetetlen dolgozó. Terjed az ostobaság a neten. Ezzel szimplán megzsarolod a főnököd. Jobb esetben kiröhög rosszabb esetben egy hónap múlva amikor a másik ajánlat már nem él kirak az utcára.
2020. okt. 26. 21:43
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem maradok, ha nem emelnek, mert az azt jelenti, hogy nem becsülnek meg.

De persze, meg lehet csinálni. De minek maradjon az ember szar helyen?

2020. okt. 26. 22:07
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Hacsak nem olyan speckó szakmád van, amihez 1000ből 1 ember ért, akkor szerintem ne csinálj ilyen hülyeséget.

Egyszerűen ülj le a főnököddel, hogy jövő hónaptól szeretnél x% fizuemelést, ezért meg ezért. Ha nem megy bele, akkor felmondasz és átmész a másik helyre.

2020. okt. 27. 07:10
 9/16 A kérdező kommentje:

"Egyszerűen ülj le a főnököddel, hogy jövő hónaptól szeretnél x% fizuemelést, ezért meg ezért"

Na de ember!! Hát pont EZ AZ!!!! magad is írod!! Hogy béremelést szeretnék EZÉRT Meg EZÉRT!! Hát pont ez az! Hogy mit mondok miért szeretnék béremelést? Mit az indok, mi az érv?

És itt jön a képbe az új szerződés benne a bérrel! Miért szeretnék emelt bért főnök? EZÉRT. Tessék. Leteszem a papírt az asztalra. Ez az érvem.

Nem lettem se szebb se okosabb se fiatalabb se képzettebb. Hanem kaptam egy jobb ajánlatot. Ez az érvem.

Az a kérdés ez jó érv -e? Sőt, az a kérdés létezik-e ennél jobb érv vagy ez az ami mindent visz?

mert lépéskényszerbe teszi a főnököt? Döntsön. Emel vagy nem. De ne majd valamikor, hanem 1 héten belül.

Ha nem dönt, az is egy döntés, akkor a kérdés eleve megoldódott.

2020. okt. 27. 10:30
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb cégnél van erre szabály, hogy ilyenkor nem emelnek. Terroristákkal nem tárgyalunk analógiára.
2020. okt. 27. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!