Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jó ütőkártya béremelésnél egy...

Jó ütőkártya béremelésnél egy másik cég szerződése amit csak alá kéne írni?

Figyelt kérdés

Felvennének egy másik helyre magasabb bérrel, már szerződés is van csak alá kell firkantani.

De miért hagyjak el egy bejáratott helyet.

Arra gondoltam kérek a főnöktől emelést, és érvként leteszem az asztalra a szerződést. Ha nem emel, megyek.

Más is így teszi, nem?

2020. okt. 26. 18:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy mit mondok miért szeretnék béremelést? Mit az indok, mi az érv?"

--> azért mert:

- pontosabban dolgozok, mint régebben

- szakmailag fejlődtem, nőtt a tapasztalatom

- úgy érzem, nem becsül meg a cég

- a bérem nem egyezik meg a piaci bérrel

- + hazudj: szereztem plusz skilleket, javult a nyelvtudásom stb. (olyan skilleket mondj, amit valóban lehet hasznosítani a munkakörben)

Én inkább a fentieket mondanám, mint azt, hogy "ha most nem emeltek, akkor felmondok, látjátok van jobb ajánlatom is?! --> ez zsarolás

Tudod mi fog történni? Azt mondják, hogy menjél!

Amúgy én a helyedben magamtól mondanék fel és elfogadnám a jobb ajánlatot. Ha valaki már eljut odáig, hogy elmegy más helyre interjúzni és azon gondolkodik, hogy hogy fenyegesse meg a cégét, hogy kicsikarjon egy kis emelést, annak már semmi keresnivalója azon a munkahelyen.

2020. okt. 27. 13:44
 12/16 anonim ***** válasza:
45%

"annak már semmi keresnivalója azon a munkahelyen"

ezzel én tisztában vagyok úgy február óta amióta állást keresek. Találtam volna nem egyet na de nem ennyiért Most meg felvettek valahova nem ennyiért még többért.

És igazából akkor is meglépem ezt a "zsarolást" csak hogy lássam a főnök pofáját mit mond arra ha ott lesz előtte feketén fehéren a másik cég írásos ajánlata.

Ne mondhassa rám senki hogy én meg se próbáltam. Megpróbáltam.

2020. okt. 27. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
34%

"hogy hogy fenyegesse meg a cégét, hogy kicsikarjon egy kis emelést"

Na most az a nagy büdös helyzet hogy ezen a tróger helyen csak így vagy így se kapsz emelést. Ha arra vársz hogy a főnök magától meel, na arra várhatsz.

Ha meg bemész hozzá emelési kéréssel még vérig van sértve hogy háááá mi az hogy emelés....

2020. okt. 27. 14:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megint összekeverted a nickjeidet, te gyökér. Nincs neked semmiféle ajánlatod.
2020. okt. 27. 14:48
 15/16 anonim válasza:
100%

14

Ez hatalmas :D

Szerintem sincs semmiféle ajánlatod, legfeljebb ezt láttad/hallottad egy kollégádtól vagy ismerősödtől és ezért most nem tudsz betelni a dologgal, muszáj volt egy kamukérdésben megfogalmaznod. :D Te kis 3 diplomás alapítványi iskola hőse :)

2020. okt. 27. 15:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Igazából, sok helyen megegyezik a menedzsment és a munkavállaló.

Viszont, a legtöbb esetben csak beígérnek neki valamit.Ami vagy megvalósul vagy nem.

Én egyszer voltam így.A főnököm ott is elkezdett ígérgetni én mondtam neki, rendben van, de erről kérek garanciát, írásba foglalást,hogy tényleg úgy lesz.

Természetesen nem kaptam meg az írásba foglalt változatot fel is mondtam.

2020. okt. 27. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!