Europasson be tudom állítani, hogy a CV-ben ne a keresztnevem legyen elöl, hanem magyar sorrendben legyen?
Köszi a lesajnálást 10-est, de nem lesz jó. Ha ennyire negatív a megítélése, nem szeretnék egy darab fost letenni az asztalra.
Várom a további tippeket! Mindenkinek köszi!
Nem lesajnálás volt, hanem realitás, amikor írtam először, azt hittem valami multis munka.
Nincs elég orvos, ha egy szalvétán adod be az életrajzod, akkor is lesz munkád.
Értem, de ha már ti ehhez jobban értetek, egy-két tippet nagyon megköszönnék (nem gúnyolódás). Hiába van kevés orvos, szeretnék minőségi munkát kiadni a kezem közül. Most épp a cvmaker.hu-t nézem.
Meg tudom írni Wordben is, Címsorokkal stb kiemelni a főbb pontokat, esetleg eltérő betűtípussal, betűmérettel, aláhúzással stb, csak attól tartok, hogy az nagyon amatőr lesz.
Egyébként mindenkinek ment a zöld. Tényleg nagyon hálás lennék, mert ha nem számít a munkáltatónak, akkor is szeretnék minőségi munkát kiadni.
(Egyébként szakorvosból van kevés, rezidensből Dunát lehetne rekeszteni... kb. vér folyik a jobb helyekért, ez a másik oka, hogy fontos számomra a minőségi CV. Csak eddig nem tudtam, hogy az Europass ennyire alja, mivel kezdő vagyok.)
Vagy esetleg tudnátok 1-2 mintát linkelni, amik jó, igényes munkák? Nem kopizni, csak valami hasonlót szerkeszteni Wordben. Így elég nehéz, hogy azt sem tudom, hogy néz ki egy igazán minőségi CV. 😔
Köszi!!
Alapok:
11-12 pt Arial vagy Calibri, mindkét betűtípus nyomtatva és képernyőn is jól olvasható
Sorkizárt
Szimpla v 1,08 sorköz 3pt bekezdéshézag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!