Lehet próbanapot kérni a mentőknél?
Komolyan mondom, ezt nem fogom megérteni, hogy emberek miért nem képesek ÖNÁLLÓAN elintézni dolgokat és miért várják a gyakoritól, hogy itt mondják meg nekik, mit lehet, mit nem.
Igen, tudom, "negatív" válaszoló vagyok - nem, nem az vagyok: egyszerűen szeretném, ha emberek eljutnának odáig, hogy rájöjjenek: ŐK MAGUK IS MEG TUDJÁK OLDANI A GONDJAIKAT!
Pl. kórházban dolgozol, tehát egészségügyis vagy, ez már eleve plusz pont: egyszerűen felemeled a telefont és megkérdezed az álláshirdetésnél.
Tessék, hogy ne mondd, rosszindulató vagyok, még az állásra való jelentkezés oldalát is kikerestem neked.
Jöhettek azzal, hogy azért van a gyakori, hogy bármit megkérdezzünk, de ez neked csak 2 lépés lenne és nem kellene másokra utalva várni a válaszra:
1.lépés - kikkeresni a mentőszolgálat oldalán az álláshirdetést
2.- második lépés: felhívni őket és megkérdezni.
Ilyen egyszerű :-)
Nem. Egyrészt nem olyan munkakör, ahova bemész, és egy napig pakolod az árut, vagy sütöd a húst.
Másrészt a próbanap nem létező jogi fogalom, KKV-k szokták használni, főként ingyen dolgoztatásra, esetleg 1-2 szakmában a szakmai felmérésre, de komolyabb helyen ilyennel nem találkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!