160-190 ezres fizetés manapság mire elég?
Sziasztok.
Jelenleg ennyi fizetésen van.
Ebben a munkában tervezek maradni legalább 10-20 évet ha minden úgy adódik, mivel közel van, egyszerű munkavégzés, régi iskolámhoz is közel van, fél óra alatt szinte ott vagyok.
Nem tervezek nagy célokat mint lakás, autó, ilyesmik.
Kisebb céljaim vannak mint új telefon (Iphone), új számítógép ilyen gamer sarok úgymond, szobafelújítás és festés, kaják, tetkó talán és még ilyesmik. Jelenleg családommal élek és mindig is így volt ez. Nem húz a vonat, hogy elköltözzek, mert jól kijövök velük. Csak a lakásra igaz ráfér egy teljes renoválás, de ebből a fizetésből még az is talán futja nem? 23 vagyok és mostanság próbálom újra elindítani az életem, mert a 2020-as évem pocsék volt, nehezen találtam munkát, semmi motivációm nem volt, depressziós is voltam. Szóval idén úgy néz ki jól fog alakulni az év, főleg ezzel a munkával is, mert már van motivációm. Ilyen fizetéssel milyen céljaim legyenek? Jelenlegi célom most a munkában megmaradás, meg kis pénz bevétele. De szeretnék új célokat kitűzni, hogy ne legyenek unalmasak az éveim. Általánosom és egy szakiskolám van, érettségit próbáltam sajnos matek miatt úszott az egész, igaz bevallom lusta voltam igazán áttanulmányozni. Valamikor általános és középiskola váltáskor elkezdődtek nálam ilyen rituálék mint mindent kétszer vagy többször kell megérintenem (falak, bútorok, magamat is ha megérintek valahol valamit, mindkét irányba nézek stb...)és ez is terveim között van, hogy ezt kezeljem mivel már feltűnt nekem és már zavar, korábban tudomást se vettem róla. Szóval ja vannak céljaim de igazi célokat szeretnék. Ti mit kezdenétek ilyen fizetéssel? Milyen célokat valósítanátok meg? 23L vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!