Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 160-190 ezres fizetés manapság...

160-190 ezres fizetés manapság mire elég?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Jelenleg ennyi fizetésen van.

Ebben a munkában tervezek maradni legalább 10-20 évet ha minden úgy adódik, mivel közel van, egyszerű munkavégzés, régi iskolámhoz is közel van, fél óra alatt szinte ott vagyok.

Nem tervezek nagy célokat mint lakás, autó, ilyesmik.

Kisebb céljaim vannak mint új telefon (Iphone), új számítógép ilyen gamer sarok úgymond, szobafelújítás és festés, kaják, tetkó talán és még ilyesmik. Jelenleg családommal élek és mindig is így volt ez. Nem húz a vonat, hogy elköltözzek, mert jól kijövök velük. Csak a lakásra igaz ráfér egy teljes renoválás, de ebből a fizetésből még az is talán futja nem? 23 vagyok és mostanság próbálom újra elindítani az életem, mert a 2020-as évem pocsék volt, nehezen találtam munkát, semmi motivációm nem volt, depressziós is voltam. Szóval idén úgy néz ki jól fog alakulni az év, főleg ezzel a munkával is, mert már van motivációm. Ilyen fizetéssel milyen céljaim legyenek? Jelenlegi célom most a munkában megmaradás, meg kis pénz bevétele. De szeretnék új célokat kitűzni, hogy ne legyenek unalmasak az éveim. Általánosom és egy szakiskolám van, érettségit próbáltam sajnos matek miatt úszott az egész, igaz bevallom lusta voltam igazán áttanulmányozni. Valamikor általános és középiskola váltáskor elkezdődtek nálam ilyen rituálék mint mindent kétszer vagy többször kell megérintenem (falak, bútorok, magamat is ha megérintek valahol valamit, mindkét irányba nézek stb...)és ez is terveim között van, hogy ezt kezeljem mivel már feltűnt nekem és már zavar, korábban tudomást se vettem róla. Szóval ja vannak céljaim de igazi célokat szeretnék. Ti mit kezdenétek ilyen fizetéssel? Milyen célokat valósítanátok meg? 23L vagyok.

2021. jan. 31. 21:27
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

13.megint erőlteted!

oké nem tervez de nem is vágyok egyre.

ilyen egyszerű...

magam ura vagyok.

nem is ez volt a lényege a kérésemnek.

menjetek a fracba nagyon lehangolóak vagytok...

már elkönyvelitek az embert élősködőnek csak mert családjával él és nem akar elköltözni, meg lustának amiért nincs célja...szépen vagyunk

2021. jan. 31. 21:42
 12/53 A kérdező kommentje:

Többet ide se jövök, mert egy hasznos választ nem kaptam ami motiváló lenne...meg itt eltudjátok könyvelni az embert az biztos.

Na nem is fogok már válaszolni nektek, mivel nyomni tudjátok a lehangolást...pukkadjatok meg!

2021. jan. 31. 21:43
 13/53 anonim ***** válasza:
31%

1.: Hol laksz? Budapesten ez semmi, de Borsodban egy vagyon.

2.: 23 évesen miért nem szerelsz fel? Sereg, rendőrség azonnal felvesz.

3.: Könnyebb lesz az életed, ha lesz egy normálisan kereső kanid.

2021. jan. 31. 21:44
 14/53 A kérdező kommentje:
Viszont ha jönne esetleg normális és nem lehangoló választ azt így előre megköszönöm...
2021. jan. 31. 21:44
 15/53 anonim ***** válasza:
49%
Én normálisat írtam 15#
2021. jan. 31. 21:46
 16/53 A kérdező kommentje:

18.persze a szokásos budapesten ez semmi szövgeg...

nem akarok pasit fogjátok fel!

menjetek akkor ti és dugattasátok fel magatokat ha ennyire nyomjátok a dumát...szexualitásom tényleg semennyire nem tartozik rátok

budapesten élek igen de örülök hogy találtam munkát főleg pandémia idején erre nem gondol persze senki...kijönni akarok a saját mocsaramból nem belemászni megint főleg felcsináltatni magam mint írtra valaki...mi hasznom lenne belőle főleg hogy ki nem állhatom a gyerekeket??

2021. jan. 31. 21:47
 17/53 A kérdező kommentje:
20...oké tiedet megköszönöm de többieknek nem!
2021. jan. 31. 21:47
 18/53 A kérdező kommentje:

9.szóval életképtelen vagyok csak mert dolgozom és nincsenek céljaim?

ezt akartad mondani??

már tényleg elkönyveltek itt midnennke ezt nem bírom.

depressziós leszek megint miattatok...

2021. jan. 31. 21:58
 19/53 A kérdező kommentje:
Léptem!
2021. jan. 31. 22:06
 20/53 anonim ***** válasza:
83%

Vidéki nagyvárosban, piacképes szakmával, pályakezdő diplomásként keresek némi szerencsével 190 ezret. Ebből 60 ezer az albérleti szoba+rezsi, másik 40 ezer az étkezés. Most a vírus alatt nem sok mindenre kell költeni, higiénia havi 5 ezer (néha 2, néha 8, változó), szórakozás 5-10 ezer, utazás 10 ezer, más kisebb-nagyobb egyéb változó tételek 10-20 ezer.

Havi kb 30-40 ezret szoktam félretenni. Nem, nem így tervezem az egész életemet, természetesen a következő 3-5-10 évben jelentős fizetés emelkedésre számítok ahogy majd lépek előre a karrieremben. De abszolút kijövök ebből. 2 éve egyetemistaként még havi 110-120 ezer forintból is kijöttem (ugyanígy albérleti szobában lakva).

26/F

2021. jan. 31. 22:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!