Közigazgatás-szervező diplomával tényleg csak a legalja munkákat lehet megkapni a versenyszektorban?
Figyelt kérdés
8 éve dolgozom a közigazgatásban és már nagyon elegem van belőle, váltani szeretnék, de nem tudok. Több felé munkát is végeztem, több ügykört is csináltam, de mindegyik munka unalmas, monoton, könnyen kiismerhető volt. Angolból felfejlesztettem magam felsőfokra, de csak nem kapok állást a versenyszférából. Adtam be pályázatokat palyakezdo pozíciókra is, pedig már tapasztalt munkavállaló vagyok, de senki sem akar felvenni. Olyan pozíciókat néztem, ahova közgazdász diploma kell, mert azzal talán rokonértékű az én közigazgatási diplomám és be tudnának tanítani, de olyat is ahova csak sima diploma is elég. De még csak interjúra sem hívtak be a különböző multik. Nem értem miért mert diplomás, nyelvet beszélő, tapasztalt munkavállaló vagyok. Tényleg csak a gyári szalagmunka marad nekem?2021. jan. 28. 17:57
11/13 A kérdező kommentje:
Dolgoztam gyárban még diákmunkásként, amikor az egyetemet csináltam. Egy cseppet sem rosszabb, mint a közigazgatás.
2021. márc. 3. 08:51
12/13 anonim válasza:
Tanulj meg még egy nyelvet eros szinten
13/13 anonim válasza:
de a gyár legalább jobban fizet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!