Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Öngyilkosság elvállalni egy...

Öngyilkosság elvállalni egy rendszergazda állást, ha 8 éve nem dolgozom benne (akkor szereztem a papírt)?

Figyelt kérdés
19 évesen végzetem el egy ilyen hálózattelepítő szakmát (Cisco és tsi.), de azóta egyetem miatt egyáltalán nem is dolgoztam benne. Őszintén soha nem is érdekelt ez a terület, de nem akartam már nem megszerezni egy OKJ-t, de úgy érzem tök felesleges volt. Kis túlzással annyira emlékszem, hogy kell pingelni/ipconfigolni/ip-t állítani meg usb-ről bootolni. Egy általános iskoláról lenne amúgy szó ott meg gondolom nem lenne segítség vagy munkatárs. Alapból nem vagyok önálló típus és nem akarok befürödni, akkor inkább nem is vállalom el, mert előző munkahelyemről is kirúgtam 3 hét után, mert alig konyítottam valamit az it support-hoz (teamviewer, hálózati problémák, rossz kommunikáció). Mi legyen?

2021. jan. 27. 10:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
Amilyen szarul fizetnek, örüljenek hogy egyáltalán valaki elvállalja. Aki tényleg ért hozzá az úgyse megy általános iskolába dolgozni.
2021. jan. 27. 12:27
 12/13 anonim ***** válasza:
69%
Egy állami intézményről van szó. Annyira nem kell megszakadni. Nézd át az anyagot, hátha megjegyzel néhány dolgot belőle. Amúgy meg ha olyan dologgal találkozol, amit nem tudsz, beírod a google-be (hibaüzenetet, kódot stb) és hidd el, hogy kiadja a megoldást. Persze ehhez angol nyelvtudás kell, azzal hogy állsz?
2021. jan. 27. 13:43
 13/13 anonim ***** válasza:
68%

Egy altalanos iskolaban milyen gikszer lehet? Ez nem egy vallalati halozat.

Itt max bongeszot kell frissitened, meg egy ket laptopot a kollegaknak atnezni.

Max mindre azt mondod ujra kell rakni a windowst mert virusos lett. Szerinted a kornyezetismeret tanar ert hozza vagy azt mondja oké csinald.

Altalanos iskolas informatika ora egy nulla, csokkentett jogosultsagu gepeken, ahol telepiteni se lehet semmit szinte semmi kart nem tudnak a gyerekek tenni

A munkad kvazi napi 8ora facebookozas.

2021. jan. 27. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!